Yoghurt Barn in Utrecht

Perfect voer voor na de workout

Na een goede workout konden mijn vriend en ik wel wat extra eiwitten gebruiken. Als excuus bezochten we daarom op een regenachtige zondag Yoghurt Barn. Want waar kun je anders knus en gezellig genieten van een bakje yoghurt?!
Ik eet of drink geen lactose. Maar gelukkig kun je bij de Yoghurt Barn ook kiezen voor sojayoghurt.

Blauwe bessen en pure chocolade

We besloten zelf een yoghurtje samen te stellen. Het was gezellig druk in de barn, dus we moesten even geduld hebben. Vrij lastig als je flink hebt gesport en heeeel veel trek hebt ;). Maar het was het wachten waard, deze beloning met eigen creaties. Mijn creatie was met soja yoghurt, pecannoten, cranberry’s, blauwe bessen en pure chocolade. Mijn vriend koos voor hangop met pecannoten, cranberry’s, granola, mango en pure chocolade. Jum!
Bij de Yoghurt Barn heb je meer dan alleen yoghurt specials, op het menu staan ook blended yoghurt en fronzen yoghurt.  Je kunt ook altijd terecht voor koffie met iets lekkers, zoals brownies, carrot cake of koekjes.

Duurzaam & Biologisch

De Yoghurt Barn staat voor duurzaamheid. De yoghurt en smoothies krijg je in weckpotten en gerecycled glas en alle to-go verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. De yoghurt Barn verkoopt pure producten zo komt de yoghurt direct van de boer. Ook de lekkere koffie en sapjes zijn biologisch. De Yoghurt Barn is dus een totaal ‘feel-good’ concept en staat voor eerlijk is heerlijk.

Meer weten over de Yoghurt Barn en de verschillende soorten high tea’s bezoek de website of hou de Facebook pagina in de gate voor leuke acties.

Adres: Vinkenburgstraat 15
Google Map Hier!
Facebook Pagina

Contributie door Anna van Neerven van Love Being In Shape

Yoghurt Barn Explore Utrecht 1

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.