fbpx
yoga in de buitenlucht locatie Vleuten

Yoga in de buitenlucht in Utrecht en omgeving

Advertorial Buiten-Yoga.nl

Wist je dat je deze zomer op verschillende prachtige locaties in en om Utrecht yogalessen kunt volgen in de buitenlucht? Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de yogales; lekker met je voeten in het zand of het gras, je voelt de wind langs je lichaam, de zon op je huid en het geluid van vogels op de achtergrond.

3x yoga in de buitenlucht

Buiten-yoga is hét recept voor ontspanning; de natuur opzoeken voor meditatie, yoga of beweging. En daarvoor hoef je echt niet altijd ver te reizen. Op diverse plekken in de buurt worden tijdens de zomermaanden yogalessen aangeboden in parken en natuurgebieden. Ontdoe jezelf even van de drukte van de stad en dompel je onder in een oase van rust. We hebben de mooiste outdoor yoga locaties in Utrecht e.o. voor je op een rij gezet:

1. Utrecht – Yin yoga in het Julianapark

Yin yoga wordt steeds populairder en leent zich ondanks het rustige karakter erg goed om buiten te beoefen, omdat je door de combinatie van verstilling en de natuur nóg dieper in je practise komt.

Inside Yoga Utrecht verzorgd in de zomermaanden elke zaterdag van 10.00 – 11.15 een yin yogales in het Julianapark, inclusief een kop thee na afloop van de les!

Meer info: yogales utrecht door inside yoga

2. Vleuten – Hatha/Flow Yoga in het Maximapark (Vlinderhof)

“Happiness is a way of travel, not a destination” – en dat geldt zeker voor dit pareltje! Om op de leslocatie te komen stap je op een trekpondje om naar de overkant van het water te komen. Kelly (YogaTijd) wacht je op in de bloemrijke omgeving van de Vlinderhof, waar je elke maandag- en woensdagavond van 20.00 – 21.00 terecht kan voor een fijne Hatha / flow yogales bij zonsondergang. Hou een oogje op de website / Facebook: de lestijden worden afgestemd op het tijdstip van de zonsondergang!

Meer info: yogales vleuten door yogatijd

yoga in de buitenlucht locatie Vleuten

3. Nieuwegein – Flow yoga in Boomgaard Hajé

Een prachtige locatie aan het water; ideaal om een dagje uit te starten met een yogales gevolgd door een wandeling, kano tocht en/of een heerlijke lunch! Op vrijdagochtend verzorgd Rhea (Yogastudio Vin-Von) 09.45 – 11.00 en 11.30 – 12.45 een heerlijke flow les met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Meer info: yogales nieuwegein door vin-von

yoga in de buitenlucht locatie Nieuwegein

Heb je de smaak te pakken na het uitproberen van bovenstaande lessen? Er zijn nog veel meer mooie plekken door heel Nederland waar wekelijks yogalessen in de buitenlucht worden gegeven. Op Buiten-Yoga.nl vind je het volledige overzicht van outdoor yogalessen; ideaal als je nog een weekendje weg of een vakantie in eigen land op de planning hebt staan deze zomer.

Bekijk ook

bbb Health Boutique Explore Utrecht 1

In balans met bbb health boutique Utrecht

In mijn drukke leven als blogger, daarnaast een fulltime baan en een hoop leuke vrienden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy