Yoepz Explore Utrecht 6

Kip & Kreeft bij Yoepz op Oudkerkhof

Yoepz’ restaurant concept is simpel! Geen gedoe. Geen poespas. En voor de gasten geen keuzestress. In het restaurant draait het om de Franse scharrelkip en de Canadese kreeft. De twee hoofdingredienten vormen de basis van elk gerecht op de menukaart: van de surf & turf tot aan de kreeftbitterballen met limoenmayo.

Kip & kreeft? That’s it!

Wij hebben het restaurant al twee keer bezocht en beide keren zijn ontzettend goed bevallen. De kip clubsandwich is een hele hap, zoals het hoort te zijn. Op de sandwich zit ook echt kip en dus niet van die dunne plakjes kipfilet. Zeker een aanrader voor de lunch mocht je door het shoppen ontzettende trek hebben gekregen. De halve kip met pittige piri saus en de kreeft salade met knapperige asperges zijn beide het bestellen waard. De Franse kip is lekker op smaak en heerlijk in combinatie met de piri saus en fijne dikke frieten. De kreeftsalade is een plaatje en ook nog smakelijk. En het slabbetje heb je echt nodig hoor. Zeer fijn, ook voor degene die tegenover je zit. 😉

Yoepz Explore Utrecht 1

Lekker zitten bij Yoepz

Het interieur bij Yoepz is bijna net zo simpel als de menukaart. Het restaurant is ruim, ontzettend licht met een prachtige vloer en genoeg zitplaatsen. De enorme bar is de eye-catcher. Hier kan je dus ook zitten en genieten van een drankje met wat borrelhappen. Bij Yoepz kun je terecht voor zowel lunch als diner. Genoeg redenen om Yoepz te bezoeken!

Adres: Oudkerkhof 29
Website
Google map

Foto’s door Michaela van the new life beginning

Share your love for Utrecht via the Social Media buttons below!

If you want regular updates on what’s going on in Utrecht and opening of new hotspots follow Explore Utrecht on TwitterInstagram and Facebook.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.