Rood en Bloem Springweg Explore Utrecht 11

Rood & Bloem – Nieuw aan de Springweg

Hebberig! Dat word je van een bezoek aan Rood & Bloem. Overal waar je kijkt zie je leuke items die je eigenlijk het liefst meteen wil kopen. Rood & Bloem verkoopt mooie interieurspullen, sieraden, tassen, kleine hebbedingetjes, mooie planten en prachtige bloemen. Carolien, eigenaresse van Rood & Bloem, kiest de producten zorgvuldig uit. Alleen wat zij leuk vindt en zelf zal kopen wordt in de winkel verkocht.

“Mijn grootste passie is om met kleuren, bloemen en materialen een ruimte sfeer te geven en mensen blij te maken met een fijne omgeving. De wereld gezelliger en warmer te maken.”

Nieuwe buuf

Rood & Bloem is van de creatieve broedplaats de Vechtclub XL, aan de Europalaan verhuisd naar de Springweg. In hartje Utrecht heeft Rood & Bloem een grote ‘echte’ winkel waar het assortiment planten groter is dan de vorige locatie. De nieuwe buuf in het Domkwartier heeft leuke buren zoals, Cafe Elize, Pim’s Olifant, Sim Son en Zolamanola. Genoeg reden om dus gezellig te komen winkelen aan de Springweg.

Multi talent

Na jarenlang te hebben gewerkt als styliste bij een groot internationaal merk, werd het tijd om van droom werkelijkheid te maken en toen was daar Rood & Bloem. Aangezien Carolien ook bloemiste is, was het een logische keuze om naast mooie exclusieve designerspullen, ook een kleine selectie planten en bloemen te verkopen in de shop. Ben je toe aan een nieuw interieur dan kun je Carolien ook inhuren om je huis, met klein budget, te pimpen. Bij Rood & Bloem kun je ook terecht voor creatieve workshops. Genoeg reden om eens te gaan kijken!

Springweg | Website | Facebook | Instagram  

Openingstijden:
Dinsdag 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 13.00 – 17.00 uur

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.