Hutspot Utrecht Explore Utrecht 1

Conceptstore Hutspot opent deuren in Utrecht

Amsterdamse conceptstore Hutspot nu ook in Utrecht

Hutspot is een unieke conceptstore met twee vestigingen in Amsterdam, dat creatief talent een platform biedt om hun producten tentoon te stellen en te verkopen. Eigenaren Nick van Aalst, Pieter Jongens en Reinier Bernaert hebben het concept nu ook naar Utrecht gebracht en openden een prachtige winkel nabij de Neude. Het pand aan de Vinkenburgstraat, waar eerst het DE Café was gevestigd, is verbouwd tot een fraaie ruime winkel met een café en terras.

Mijn eerste kennismaking met Hutspot was natuurlijk in Amsterdam voor een besloten diner aan de Van Woustraat. Bij het betreden van de winkel was het liefde op het eerste gezicht. De verdieping met mooie vintage spullen en het kleine café vond ik enig. Heel jammer dat het bij één bezoek is gebleven. Of misschien is dat juist wel goed, want ik wilde alles in de winkel kopen. Hutspot is dan ook zeer welkom in het Utrechtse.

Hutspot heeft een mooie kledingcollectie voor dames en heren, bestaande uit bekende merken zoals Won Hundred, Ontour, Wood Wood, Native North, Selected, Ace & Tate, Suit en veel meer. Je kan bij Hutspot ook terecht voor interieuritems, leuke cadeau artikelen en boeken. Hiernaast biedt Hutspot Utrechtse creatievelingen de kans om hun talenten te exposeren. Een samenwerking met de HKU staat op de lijst om te realiseren. Hutspot heeft een creatieve vibe door een goede balans tussen gevestigde merken en beginnende ontwerpers en kunstenaars die in de winkel worden gepresenteerd.

Hutspot zal geregeld events zoals diners, optredens en exposities in de winkel organiseren. Dus volg Hutspot op Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Utrecht.

Foto’s door Michaela van the new life beginning

Openingstijden:
Maandag: 10:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 19:00 uur
Woensdag: 10:00 – 19:00 uur
Donderdag: 10:00 – 21:00 uur [Horeca tot 22:00] Vrijdag: 10:00 – 19:00 uur [Horeca tot 22:00] Zaterdag: 10:00 – 19:00 uur [Horeca tot 22:00] Zondag: 12:00 – 18:00 uur

Adres: Vinkenburgstraat 19
Google map
Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.