WTF Banner

Whisky Tasting Festival bij LE:EN en win-actie

Whisky-lovers opgelet! Na een succesvolle eerste editie van het Whisky Tasting Festival, strijkt het festival dit jaar neer bij LE:EN. Rotsoord is op 26 augustus ‘the place to be’ als je alles wilt weten over whisky en ze natuurlijk lekker wilt proeven. De organisatie heeft in samenwerking met LE:EN gezorgd voor heerlijke Asian bites. En natuurlijk is ook gedacht aan wat gezellige beats, want het is tenslotte wel een festival.

WTF voor alles op het gebied van whisky

Op het WTF kun je verschillende tours volgen, zoals een cocktail tour of een rum tour. Leer hoe je de lekkerste cocktails zelf maakt of wordt een pro op het gebied van rum. Tijdens een tour proef je vijf verschillende soorten dranken, daarna kun je smikkelen van een lekkere lunch bij LE:EN. En dan door naar het festival zelf, want daar valt ook genoeg te beleven. Ga de stands af met het speciale WTF glas, kies uit wel 400 soorten whisky’s om te proeven. Ja, nu weet je het verschil tussen blended en single malt 😉 Dus dat zit goed!

Entree kaarten kun je via deze link bemachtigen. Wil je liever een tour volgen en lunchen bij LE:EN, check dan de verschillende tours. Ook dineren bij LE:EN (4-gangen) is mogelijk in combinatie met het WTF.

Doe mee en win

Wil je komen proeven op het Whisky Tasting Festival? We hebben van de organisatie 2 kaarten gekregen om aan een van jullie weg te geven! Wat je hiervoor moet doen? Laat ons op Facebook weten waarom jij graag naar het festival wilt en tag je mattie, date of BFF. Op 25 augustus maken we de winnaar bekend op de Explore Utrecht Facebook pagina.

See you there!

WTF Poster

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.