flexwerkplekken in utrecht: koffie en ik

Werkplekken Utrecht-West – 3 x toffe workspots

Ik woon in een knus appartement in Lombok (lees: 40 m2). Het is een leuk appartement maar het is niet aan mij besteed om daar de gehele dag te werken. Ik zoek dan ook graag leuke spots bij mij in de buurt om rustig te kunnen werken of te bloggen. Lees verder voor 3 toffe werkplekken in Utrecht-West. 

Ik heb voor jullie een top drie van workspots gemaakt in Lombok en Oog in Al. Belangrijke criteria voor mij zijn gratis wifi, een goede ontbijt-/lunchkaart en ruime openingstijden. Alle workspots zijn vanaf acht of negen uur open voor het ontbijt, ideaal dus voor de vroege vogels onder ons. Kom maar op met die thuiswerkdag!

Werkplekken Utrecht-West

In onderstaand overzicht staan in willekeurige volgorde workspots in Lombok en Oog in Al. Bij onderstaande openingstijden zijn de weekenden achterwege gelaten.

Carla’s Conditorie & Eetbar
Naast Carla’s bij de Dom is er sinds kort ook een Carla’s in Oog in Al. Een fijne bijkomstigheid al zeg ik het zelf. Bij Carla’s kan je terecht voor lekkere huisgemaakte zoetigheden, zoals carrot cake maar ook Zweedse broodjes staan op het menu. Je kunt ervoor kiezen om heerlijk binnen bij het raam te zitten, of wanneer de zon schijnt buiten op het terras.

Het is heerlijk rustig bij Carla’s Conditorie & Eetbar. Dat komt enerzijds door het nog onbekende karakter van Carla’s in Oog in Al. Anderzijds komt het doordat Oog in Al een soort mini dorpje is. Begin je dag lekker met een vorstelijk ontbijt of kom rond koffietijd en neem een cappuccino met een van de lekkere huisgemaakte taarten.

Suggestie: Verse muntthee met een heerlijke kaneelbol of carrot cake.
Openingstijden: 8.00-17.00 uur

Koffie & Ik
Koffie & Ik bevindt zich op de Vleutenseweg op de rand van de wijk Lombok en Nieuw Engeland. Het interieur is minimalistisch maar stijlvol. Koffie & Ik is onder de Utrechters een ware koffie hotspot. Maar het is ook echt een fijne plek om te werken. Naast de heerlijke tosti’s hebben ze ook lekker belegd landbrood en verschillende zoetigheden. Koffie & Ik kan rond de lunch druk zijn. Wil je rustig werken? Dan kan je er beter vroeg in de morgen of na de lunch heengaan.

Suggestie: Theepot jasmijnthee met een tosti chorizo, kaas en chutney.
Openingstijden: 8.00-17.00 uur

Koffie en Ik Explore Utrecht 6

Parc388
Parc388 is gevestigd tegenover het Majellapark aan de Vleutenseweg. Het heeft een groen karakter en valt op door zijn groene ‘grasgevel’. Binnen voelt het natuurlijk en puur aan. Bij Parc388 ben je niet de enige die ‘thuiswerkt’. Het is hier heerlijk rustig werken met zicht naar buiten. De lunchkaart is uitgebreid. Ben je meer een vroege vogel? Je kunt hier vanaf negen uur ook ontbijten met een croissant en een verse jus d’orange.

Suggestie: Biologisch desembrood met humus en een vers sapje.
Openingstijden: 9.00-17.30 uur

Contributie door Samantha Wicht van Taste with Sam
Foto’s door Michaela van The New Life Beginning 

Deze blogs vind je vast ook leuk

5 Hotspots voor meditatie en yoga in Utrecht (voor een extra dosis mindfulness)
Ontbijten in Hoog Catharijne: 5 Hotspots voor een goed begin van de dag
De 5 leukste kindvriendelijke hotspots in Utrecht

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.