Weekend Uittips 6, 7 en 8 december

De goedheiligman is dit weekend het land uit. We kunnen ons helemaal storten op de Kerst! De lichtjes, de bomen en vooral de Kerstmuziek. Genieten! Nog heel even wachten hoor, we hebben dit weekend ook nog andere leuke events op de agenda. Het lijstje met Kerstmarkten staat wel al voor je klaar! –> Klik hier voor Kerstsfeer!

Kersttruiendag op Camping Ganspoort

De Kerstman trakteert! Als je op de vrijdagen voor Kerst langs komt bij Camping Ganspoort én je jouw foute Kersttrui aantrekt, krijg je het eerste drankje van het huis. Of van de Kerstman.. Trek dat lelijke ding uit de kast en nodig al jouw besties uit voor een kop choco bij Camping Ganspoort!

Camping Ganspoort
Vrijdag: de hele dag
Info: Camping Ganspoort

Comedy & Guitars in het Werftheater

Een must voor alle muziek-, comedy- en gitaarliefhebbers! Roel C Verburg & Harry Glotzbach zetten een hilarische show neer vol grappen, muziek en interactie met het publiek. Zin om jouw weekend met een leuke show in het Werftheater te beginnen, dan is dit een aanrader! De locatie is intiem, de show is persoonlijk. Koop je tickets snel.

Het Werftheater
Vrijdag: vanaf 20.30 uur
Info & Tickets: Comedy&Guitars

Art Machines bij De Nijverheid

Een clubavond vol met audiovisuele verrassingen en interessante installaties. Dit omlijst met de lekkerste live performances van kunstenaars die zich bezig houden met muziek, technologie en art. Een bijzondere avond die de digitale cultuur en de geschiedenis van de mediakunst samenbrengt. Zin in een avond dansen en kunst? Ga dan naar de nieuwste culturele hotspot De Nijverheid en De Havenloods.

De Nijverheid
Zaterdag: 20.00 – 03.00 uur
Info & Tickets: De Nijverheid

Southern Comfort op Zuid

Iedere zaterdag kun je genieten van cocktails en muziek, op  het meest zuidelijkste puntje van onze stad. Lekker loungen of lekker dansen. In ieder geval een glas heffen op het weekend! December is natuurlijk een heerlijke maand om je te laten gaan.. Maar in januari gaat Op Zuid gewoon verder hoor.. Proost jij in ieder geval op het aankomende weekend?

Op Zuid
Zaterdag: 16.00 – 22.00
Info: Op Zuid

Vintage Kilo Sale

De Vintage Rebel organiseert voor het eerst een Vintage Kilo Sale in Utrecht. Bij Peron E! Je vind hier de mooiste vintage stukken, maar ook de beste outfits voor Kerst en Oud&Nieuw. Je betaalt per kilo, maar weet wel dat de kleding niet op een hoop gegooid word, maar dat er voor jouw rokjes, mantels, truien, jurken heel goed gezorgd is. Inslaan voor de Feestdagen!

Peron E
Zondag: 11.00 – 16.00 uur
Info: Vintage Kilo Sale

 

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

5x leuke cultuurtips in Utrecht | kunst en cultuur in maart

Het is weer tijd voor 5x leuke cultuurtips in Utrecht van Marit. Maandelijks zal zij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.