Weekend Agenda Utrecht

Weekend Uittips 29, 30 november en 1 december

Wat gaan we doen in Utrecht dit weekend? Het is alweer bijna december, de tijd gaat snel. Maar het is natuurlijk de gezelligste maand van het jaar. Heb jij alle inkopen al gedaan? Dan kun je dit weekend in ieder geval ontspannen. Heerlijk!

New Brew Friday bij de Kromme Haring

De Mudskipper en de Beardfish zijn twee nieuwe bieren van brouwerij de Kromme Haring, deze kun je proeven op de vrijdagmiddag. Een NEIPA en een dry stout. Wat een fijne Vrijmibo, niet waar? Een goede manier om je weekend in te luiden en om meer te proeven van brouwerij de Kromme Haring. Ben je daar al eens geweest? Zo niet, ga kijken, heerlijke bieren en een fijne sfeer.

De Kromme Haring
Vrijdag: 16.00 uur
Info: Brewpub

De Borrel Winkel van Sinkel

Heb je toch meer zin om die voetjes van de vloer te gooien? Die billen te schudden? En de werkweek van je af te shaken? Dan kun je genieten van lekkere disco hits en guilty pleasures bij de Borrel in de Winkel van Sinkel. Of smeer je keel met cocktails en laat daarna jouw stem horen in de karaoke booth. Dit klinkt als een lekker feestje! Cheers!

De Winkel van Sinkel
Vrijdag: 18.00 – 01.30
Info & Tickets: De Borrel

Sneak Peek Buurten in de Gaard

Dat is leuk! Een nog onontdekte hoek van Utrecht, tenminste qua horeca. Tuindorp! Wat een goed idee om een Buurten te openen in de Gaard. We kennen Buurten natuurlijk uit de fabriek in Oog in Al en van de Burgemeester Reigerstraat. Een adresje voor een lekker bakkie koffie, of een goede lunch. Je kunt er ook fijn borrelen of dineren. Kom kennismaken met de nieuwe vestiging! En mocht je nog een baan zoeken, neem je CV mee.

Buurten in de Gaard
Zaterdag: 15.00 – 17.00
Info: Buurten

Koekoek 030 Festival

We hebben het al eerder benoemd, het Koekoek festival. Maar wij houden gewoon van live muziek en kunst, dus we kunnen je dit niet onthouden. In Anafora, in het Maximapark, laat Niekse melancholische indiefolk horen. Katja Fred stelt haar kunst tentoon, zij maakt illustraties gebaseerd op filosofische theorieën en maatschappelijke issues. Anafora is ook nog eens erg kindvriendelijk, dus die kleintjes kunnen ook mee. Wat een fijne zaterdagmiddag!

Anafora, Maximapark
Zaterdag: 13.45 – 14.45
Info: Anafora

T is Mis op Zondag bij Metaal Kathedraal

Op één van de mooiste plekken van Utrecht vindt op zondag een leuk event plaats. Er zijn meerdere data, met verschillende onderwerpen. Een maatschappelijk verantwoord festival. Met zondag als thema: Eten met Geweten. Je kunt mee doen met een gratis les Tai Chi of meer te weten komen over kruiden en je verdiepen in Food Waste. Voor sommige activiteiten is een ticket verplicht, maar de meeste onderdelen zijn gratis.

Metaal Kathedraal
Zondag: 09.30 – 17.00
Info & Tickets: Metaal Kathedraal

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

Weekend Agenda Utrecht

Weekend Uittips vrijdag 17 en zaterdag 18 januari

Daar zijn we weer! Explore Utrecht gaat er weer vol tegenaan in 2020. Zijn jullie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.