Weekend Agenda Utrecht

Weekend Uittips 20, 21 & 22 december

Nog één weekend en dan is het zo ver.. de vakantie, de Kerstdagen. Lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie, iets te veel lekkere dranken en waarschijnlijk een hoop cadeaus. Bijna! Tot die tijd kunnen we alvast in de sfeer komen. Merry weekend!

BioKerstmarkt

Kerstinkopen doen op de BioKerstmarkt op het Vredenburg, hoe heerlijk is dat? Elke vrijdag genieten we van de lekkerste en meest verse producten zo van de boerderij. Vlees, kaas, vis, noten en dat allemaal biologisch. Nu is al dit moois ook nog eens in de Kerstsferen te bewonderen, met de mooiste Kerstclassics, vuurkorven, glühwein en warme choco.

Vrijdag: 10.00 – 18.00
Vredenburgplein
Info: BioKerstmarkt

 

Hop&Stork Workshop Kerstboom

Ben jij creatief? Of houd je gewoon ontzettend van chocolade? Je leert tijdens deze workshop over de theorie van chocolade, van boon tot reep. Er is een proeverij van verschillende soorten choco én je leert de fijnste kneepjes van het vak van de chocolatier: je maakt jouw eigen 3D choco Kerstboom. Nomnomnom.. of geef je ‘m weg deze Feestdagen?

Vrijdag: 19.00 – 22.00
Hop&Stork, Lijnmarkt
Info & Tickets: Hop&Stork

 

Christmas Sing-a-long

Onder de douche, in een koor, op straat of in een band? Vind jij het leuk om te zingen? Kom dan zaterdagmiddag mee doen met de allerlekkerste Kerstmuziek. Zing mee! Dit is echt de perfecte gelegenheid om in de Kerststemming te komen. Ontdek door middel van anekdotes en leuke muzikale inzichten nieuwe dingen over oude en nieuwe kerstklassiekers. A-meezing!

Zaterdag: 13.30 – 15.00
TivoliVredenbrug
Info: Sing-a-long

 

Disney On Ice

Prinsessen, helden en schurken. Ze dansen op het ijs! Disney On Ice presenteert het Magisch ijsfestival in de Jaarbeurs. Frozen, de Kleine Zeemeermin en Rapunzel, ze schaatsen allemaal voorbij. Het is natuurlijk een show voor de hele familie, jong en oud, maar wie is er nou niet gek op Disney?

Vanaf zaterdag: 11.30
Jaarbeurs
Info, Data & Tickets: DisneyOnIce

 

Inloopworkshop Bob Ross

Dit vind ik nou leuk! Kijk, het GrachtenAtelier organiseert wel vaker leuke workshops, maar deze.. Bob Ross, wie kent ‘m niet. “A touch of brown here, a little crimson to finish this..” Wat een legende! En jij kunt nu jouw eigen Bob Ross schilderij maken. Het is echt niet moeilijk, zeker niet onder begeleiding van de echte Bob Ross experts van het atelier. Schilderen op de zondagmiddag is toch een fijne bezigheid? Misschien kun je een mooi schilderij maken als Kerstcadeau?

Zondag: 12.00 – 14.30
GrachtenAtelier
Info: BobRoss

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

Weekend Agenda Utrecht

Wat te doen in Utrecht? | Weekend Uittips 14 & 15 februari

Love is in the air in Utrecht. Het kan natuurlijk niet missen! Het is Valentijnsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.