Doen in Utrecht | uittips

Weekend Uittips 13, 14 en 15 december

Vrijdag de 13de, een ongeluksdag? Welnee! Het is het begin van jouw heerlijke weekend. We loodsen je er doorheen met fijne Kersttips, maar ben je nog niet zo in de jolly stemming? Dan hebben we ook andere to-do-tips voor dit weekend. Enjoy!

Bubbel je suf, proeverij

Ssst.. dit is eigenlijk een heel exclusieve proeverij, met maar plaats voor 12 gasten. Je proeft verschillende bubbels uit verschillende landen, van diverse druiven. En elk op een andere manier gemaakt. Je leert hier zeker wat van én je mag proeven.. Ben je nieuwsgierig naar wijnen of bubbels in het bijzonder? Schrijf je zeker in.

Utregs Wijnhuis
Vrijdag: 19.30 – 21.30
Info: Bubbel

Speeddate Utrecht | 20-32 jaar

Weer geen date voor het Kerstdiner? Geen kus met Oud en Nieuw? Of ben jij gewoon de ware liefde nog niet tegen het lijf gelopen en wil jij 2020 het meest romantische jaar ooit maken? Kom dan speeddaten met 20 singels in Stairway to Heaven. All you need is love!

Stairway to heaven
Zaterdag: 19.30 – 22.00
Info & Tickets: Stairway Speeddate

Cine-Ident: Hoogt on Tour

Eigenheid, (gender)identiteit, authenticiteit en de problemen en inzichten die deze met zich meebrengen komen aan bod. Hoogt on Tour organiseert elke maand een filmavond bij Molen de Ster. Cine Ident zijn films die een licht werpen op het onderwerp identiteit. En de Molen is natuurlijk een prachtige locatie. Deze maand is de film Bar Bahar aan de beurt: In Bar Bahar delen een vrijgevochten advocate, een lesbische dj en een vrome moslima een appartement in Tel Aviv. Nieuwsgierig naar het verhaal? Koop je tickets snel!

Molen de Ster
Zaterdag: 20.00 – 22.00
Info & Tickets: Bar Bahar

Haarrijn Wintertrail

Over het strand, door de weilanden en bossen.. Een trailrun in winterse sferen! Dwars door Haarzuilens en bij de Haarrijnse plas, zet jij je meest sportieve beentje voor? Ook de kinderen kunnen meedoen, zijn mogen een afstand van 3 kilometer afleggen. Hoeveel kilometers ren jij zelf? 8, 15 of 20? Hup hup!

Hoeve Wielrevelt
Zondag: 11.00 – 16.00
Info: Trailrun

Holy Moly Kerstmarkt

Utrechtse creatievelingen verkopen hier hun artistieke en duurzame producten. Steun de kleine ondernemers! Maar dat is niet alles, de verhuur opbrengst van de verkooptafels komt ten goede aan het jaarlijkse goede doel van het Griftpark. Dus ben jij al in de Kerstspirit? Snel je naar het Griftpark.

De Griftstede, Griftpark
Zondag: 12.00 – 16.00
Info: Holy Moly

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

5x leuke cultuurtips in Utrecht | kunst en cultuur in maart

Het is weer tijd voor 5x leuke cultuurtips in Utrecht van Marit. Maandelijks zal zij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.