Brasserie Fort Vechten

Wandel- en fietsroutes in Utrecht (provincie)

In Utrecht valt genoeg te ontdekken! Wandelend of fietsend beleef je zoveel meer zoals, mooie hofjes, prachtige natuurgebieden en cultureel erfgoed. Ga op pad en ontdek mooie plekjes met deze wandel- en fietsroutes in Utrecht. 

Wandelen en fietsen in Utrecht is een van mijn favoriete bezigheden. Door eropuit te trekken heb ik zoveel in provincie Utrecht ontdekt. Maar zeker ook mooie plekjes bij mij in de buurt. Wandelen door de bossen en zandvlaktes op landgoed Bornia en Heidestein? Fietsen van Utrecht langs Soest naar Amersfoort? In Utrecht stad verborgen hofjes bezoeken? Het kan allemaal met deze leuke wandel- en fietsroutes in Utrecht. 14 × inspiratie om eropuit te gaan!

9 × Wandelen in Utrecht

Wandel door Utrecht en bewonder mooie monumenten, natuurgebieden, andere steden en veel meer. Ga naar buiten en Explore Utrecht met een van deze wandelroutes.

5 × Fietsroutes in Utrecht

Lange afstanden fietsen daar ben ik pas de laatste jaren van gaan genieten. Heerlijk uren fietsen langs de mooiste plekjes, afstappen voor lekkere hapjes en natuurlijk voor een fotootje. Ga je fietsen naar Amersfoort? Of een fietsroute tussen Lek en Linge? Of ontdek de ambachten van provincie Utrecht en combineer dit met een bierproeverij.

Genoeg wandel- en fietsroutes in Utrecht om te gaan genieten van alles wat de provincie te bieden heeft. Trek die wandelschoenen aan en ga. Neem de fiets en trek er een dagje voor uit om langs mooie hoogtepunten te fietsen. Laat je inspireren door de Explore Utrecht Instagram account.

Meer tips om provincie Utrecht te ontdekken? Dan vind je deze blogs vast ook leuk.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.