Vollers 386 Explore Utrecht 1

Vollers 386 – Fashion & Lifestyle Store aan de Oudegracht

Vollers 386 gevestigd aan de Oudegracht is een fashion & lifestylewinkel bomvol leuks. Het word je zeer moeilijk gemaakt want de collectie is niet alleen heel divers maar dus ook nog eens ontzettend leuk. Bij Vollers 386 kan je shoppen voor een nieuwe outfit, toffe schoenen, mooie sieraden of iets moois voor thuis om het knus en gezellig te maken. De lieve eigenaresse helpt je graag op weg maar uiteindelijk moet je zelf kiezen. En als je toch al bezig bent, koop dan meteen een cadeau voor de jarige job, het bruidspaar, of voor het nieuwe huis van een vriend(in). Super handig deze ‘one stop shop’ aan de Oudegracht. Blijft genoeg tijd over voor koffie en taart bij een van de gezellige tentjes aan de Twijnstraat of een speciaal biertje op het Ledig Erf.

Bij Vollers 386 producten koopt met een verhaal. Producten van kleine onafhankelijke merken en ontwerpers die de koper willen inspireren met hun persoonlijke verhaal. Of een goed doel willen ondersteunen met de opbrengsten van hun product. Van goede zaken word je toch blij? Waarom moeilijk doen als je kunt shoppen bij Vollers 386.

Openingstijden:
Maandag 13:00 tm 18:00
Dinsdag 10:00 tm 18:00
Woensdag 10:00 tm 18:00
Donderdag 10:00 tm 21:00
Vrijdag 10:00 tm 18:00
Zaterdag 10:00 tm 18:00
Zondag 12:00 tm 17:00

Adres: Oudegracht 386
Google map
Website

Foto’s door Michaela van New Life Beginning.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.