vega-popup explore utrecht

Deze maand in Utrecht: de Vega Pop-up!

LET OP: het laatste weekend van de Vega Pop-up is verplaatst naar 18, 19 en 20 maart en vindt weer gewoon plaats bij Citysense aan de St. Jacobsstraat. Je kunt nog een tafeltje reserveren.

Sinds Valentijnsdag is CitySense aan de St. Jacobsstraat omgetoverd tot restaurant en is Utrecht voor één maand een hippe vega eetplek rijker. Vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen bij de Vega Pop-up! Na twee weken CitySense is het vanaf aanstaande donderdag de beurt aan het Centraal Museum

Verrassend vegetarisch
Friedjof Kempenaar, initiatiefnemer van de Vega Pop-up, heeft het concept de afgelopen twee jaar succesvol doorgevoerd in Rotterdam. Nu is de stap naar Utrecht gezet. Het aanbod van goede, vegetarische horecagelegenheden met een moderne keuken is volgens hem schaars. En daarom bedacht hij samen met chef-kok Olaf Bouwman en souschef Tim Berkhout dit toffe Pop-up restaurant, wat binnenkort zelfs richting België gaat.

De Vega Pop-up bewijst dat vegetarisch koken helemaal niet saai hoeft te zijn. Ook als niet-vegetariër zal je volgens Friedjof versteld staan van de gerechten en beloven de koks dat je ‘je oh zo geliefde stukje vlees of vis’ niet mist. Dat beloofd wat! We zijn zelf nog niet geweest, maar zullen zeker een tafeltje gaan reserveren.

Tot en met 5 maart in Utrecht
Je kunt tot en met 5 maart a.s. een tafeltje reserveren, daarna verplaatst het restaurant weer naar een andere stad.

Adres: Centraal Museum Utrecht, Agnietenstraat 1.

vega-popup-koks explore utrecht

Foto’s: Friedjof Kempenaar.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.