vega-popup explore utrecht

Deze maand in Utrecht: de Vega Pop-up!

LET OP: het laatste weekend van de Vega Pop-up is verplaatst naar 18, 19 en 20 maart en vindt weer gewoon plaats bij Citysense aan de St. Jacobsstraat. Je kunt nog een tafeltje reserveren.

Sinds Valentijnsdag is CitySense aan de St. Jacobsstraat omgetoverd tot restaurant en is Utrecht voor één maand een hippe vega eetplek rijker. Vegetariërs en veganisten kunnen hun hart ophalen bij de Vega Pop-up! Na twee weken CitySense is het vanaf aanstaande donderdag de beurt aan het Centraal Museum

Verrassend vegetarisch
Friedjof Kempenaar, initiatiefnemer van de Vega Pop-up, heeft het concept de afgelopen twee jaar succesvol doorgevoerd in Rotterdam. Nu is de stap naar Utrecht gezet. Het aanbod van goede, vegetarische horecagelegenheden met een moderne keuken is volgens hem schaars. En daarom bedacht hij samen met chef-kok Olaf Bouwman en souschef Tim Berkhout dit toffe Pop-up restaurant, wat binnenkort zelfs richting België gaat.

De Vega Pop-up bewijst dat vegetarisch koken helemaal niet saai hoeft te zijn. Ook als niet-vegetariër zal je volgens Friedjof versteld staan van de gerechten en beloven de koks dat je ‘je oh zo geliefde stukje vlees of vis’ niet mist. Dat beloofd wat! We zijn zelf nog niet geweest, maar zullen zeker een tafeltje gaan reserveren.

Tot en met 5 maart in Utrecht
Je kunt tot en met 5 maart a.s. een tafeltje reserveren, daarna verplaatst het restaurant weer naar een andere stad.

Adres: Centraal Museum Utrecht, Agnietenstraat 1.

vega-popup-koks explore utrecht

Foto’s: Friedjof Kempenaar.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Susanne Sterkenburg

Susanne is marketing en communicatie professional met een grote passie voor fotografie. Het liefste stapt ze iedere dag op haar fiets om iets nieuws in Utrecht te ontdekken. Niet alleen om foto’s te maken, maar vooral ook om koffie te gaan drinken. Als coffeeaddict weet ze dan ook alle koffie hotspots in Utrecht te vinden. Susanne krijgt energie van het organiseren van evenementen en heeft dit voor Explore Utrecht al een aantal keer gedaan. Naast shoppen, lunchen of wijn drinken in de stad, sport ze ook veel. Hardlopen onder de Dom door, of bootcampen in het Wilhelminapark, Griftpark of Julianapark zijn favoriet. Vrienden weten haar altijd te vinden voor tips over de stad en ook op social media probeert zij mensen te helpen met vragen over leuke bezienswaardigheden.

Bekijk ook

Explore Utrecht Proeflokalen Wijnglazen 1

Proeflokalen | 5x proeven en proosten in Utrecht

Het kan je toch niet ontgaan zijn: Wij houden van proeven. Natuurlijk zijn die fancy …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.