Explore Utrecht met super korting van uutflükt

(Samenwerking)

Een jaar geleden ongeveer kwamen wij, Simone en Marlou, bij elkaar om even fatsoenlijk na te denken over een idee dat we al een poosje hadden. Na een halve dag met laptop (en nachos) bij O-Café was uutflükt geboren: een boekje met enkele van onze favoriete adresjes in Utrecht, die stuk voor stuk eenmalig een korting aanbieden wanneer je in 2017 met uutflükt langskomt. Een mooi plan, niet? Nog altijd is het ook voor ons een verrassing dat we het 2,5 maand later gewoon de eerste uutflükt in handen hadden. Een mooie verzameling van de beste hotspots op het gebied van koffie, cadeaus, uit eten en activiteiten. Gebruik je alle kortingen, dan kun je tot maar liefst € 100 sparen!

Nu 2017 richting einde loopt is het hoog tijd om antwoord te geven op de vraag die we het meeste krijgen (maar nog niet eerder beantwoordden!): wat zijn jullie favorieten?

Puschkin (2 ontbijtjes voor de prijs van 1)

We hebben allebei een hele poos in Scandinavië gewoond, waar uit ontbijten heel populair is. In Utrecht moet je daarvoor echt bij Puschkin zijn. Enorm lekker en gezellig, de perfecte manier om je dag te beginnen!

het is zondag! de perfecte dag voor een uitgebreide lunch (of laat ontbijtje) buiten de deur. waar ga jij vandaag naartoe? ???

A post shared by uutflükt – Utrechtse hotspots (@uutflukt) on

Van de Straat (2 desserts voor de prijs van 1)

Met uutflükt willen we dat Utrechters ook het centrum uit gaan, om de leuke plekjes daar te ontdekken. Zoals Van de Straat: streetfood van over de hele wereld, gewoon in ons Lombok.

Rocking Chair (2 koffie/thee en taart voor € 10)

Nog zo’n pareltje vlak buiten het centrum, met de lekkerste (zelfgebakken) taarten, koffies en zelfs matcha lattes.

Kanoverhuur Utrecht (20% korting op kanoverhuur)

Wij vinden Utrecht altijd prachtig, maar misschien toch stiekem nét iets mooier vanaf het water. Kanoën blijft toch de leukste activiteit bij mooi weer!

Omdat we (helaas) al bijna aan het einde van 2017 zijn hebben wij een speciale actie voor de lezers van Explore Utrecht. Gebruik de kortingscode endofsummer bij het afrekenen op onze website en krijg 10 euro korting, tot 30 september 2017. Bijna te goed om waar te zijn als je nadenkt hoeveel je nog kan genieten van de inhoud en kortingen in het boekje de laatste maanden van dit jaar.

Benieuwd naar de overige kortingen? Check de website van uutflükt.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.