fbpx
Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekendtips – 9, 10 & 11 augustus

UTRECHT WEEKENDTIPS

Cinema Buiten

Het Hoogt on Tour strijkt op vrijdag neer op het erf van Molen de Ster met Cinema Buiten. Het programma openluchtvertoningen bevat films rondom de thema’s reizen, miscommunicatie en conflict. Het Hoogt op Tour klapt het scherm uit op unieke erfgoedlocaties.

Datum: vrijdag 9 augustus
Tijd: 22.00
Locatie: Molen de Ster
Info: Cinema Buiten
Tickets te koop via de website. Is de voorstelling niet uitverkocht dan aan de kassa van de locatie. Tickets kosten 12,50 of 10 euro tegen kortingstarief (U-pas/CJP/Student). De Cineville-pas is geldig.


Ping Pong & Het Hart Hip Hop Editie

Ingewikkeld verhaal lees zelf maar op Facebook! Maar ze beloven een lekker vies, vuig, hiphop, R&B feestje. Hoop gezelligheid en drank. Dus bezoekje waard dan toch! Trek die dancing shoes maar aan!

Datum: zaterdag 1 augustus
Tijd: 16.00 – 23.00
Info: Hip Hop Feestje


Lazy Sunday Podium Hoge Woerd

Picknick kleedje mee en misschien ook nog wat lekkers. Op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd kun je genieten van live muziek op een relaxte zondag. Artiesten uit de buurt uit verschillende genres zullen enkele edities lang optreden. Lazy Sunday is vrij te bezoeken.

Datum: zondag 11 augustus
Tijd: 14.00 – 17.00
Info: podiumhogewoerd.nl/agenda/zimihc-13


Doorlopende evenementen in Utrecht 

1. ZOMER CONCERTEN

De concerten in de kloostertuin op zondagmiddag zijn al begonnen. Maar er staan genoeg concerten op het programma voor de komende zomerse weken. De Catharijn Classique: klassieken stukken gespeeld door verschillende muziekanten. De nieuwe editie staat in het teken van de huidige expositie ‘Bij ons in de Biblebelt ‘. Neem een kleedje mee naar de tuin en neem plaats. Meer info: zomerconcerten

2. Geflikt in De LiK

Recent is de expositie ‘GEFLIKT’ geopend in De Lik. Van 19 juli tot en met 25 augustus kun je de expositie bezoeken. De expositie is gratis toegankelijke expositie al laat een grote diversiteit aan moderne kunst, street art en graffiti zien.

Openingstijden Geflikt:
Donderdag en vrijdag van 15.00 tot 22.00
Zaterdag van 13.00 tot 22.00
Zondag van 13.00 tot 20.00


Nog meer Utrecht weekend tips

  1. Dagje Utrecht? Wij geven 4 tips voor relaxte bezienswaardigheden
  2. Ontdek provincie Utrecht | Beleef een dag Oudewater
  3. 5 Gratis to do’s in Utrecht (ja, dat kan echt!)

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

relaxt-dagje-Utrecht

Dagje Utrecht? Wij geven 4 tips voor relaxte bezienswaardigheden

Als je denkt aan de stad Utrecht dan denk je vast aan de Dom, oude …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy