fbpx
Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Tips – 6, 7 & 8 september

Sushi Festival JOY – 6 t/m 8 september – Griftpark

Sushi Festival JOY strijkt neer in het Griftpark om ons te verblijden met een weekend waarin alles om sushi draait. Het wordt een groot sushi festijn! Het is een levendig, vrolijk en zeer smaakvol feestje. Vorig jaar hebben we volop kunnen genieten en gaan zeker weer even langs.

6, 7 & 8 september | 16.00 tot en met 21.00

SWAN market – 8 september – Vredenburg

Het Vredenburg staat zondag weer vol met leuke kraampjes met zelfgemaakte spullen. Je kunt ook lekkere snacks kopen voor op het terras of thuis. Lekkere slenteren op de markt met live muziek en genieten van een relaxed weekend.

Vredenburg | 11:00 – 17:00 | gratis

Markt om de Hoek – 8 september – Oosterspoorbaan

De Markt om de Hoek staat voor de vierde keer op het Oosterspoorbaan. Hier vind je lokale producten van kleine ondernemers uit de buurt. De markt staat ook bekend als reuze gezellig! Hmm, zondag dan misschien lang voor een potje zelfgemaakte jam of lokaal bier? Meer info over De Markt om de Hoek vind je hier.

Lazy afternoon in the park – 8 september – Park Lepelenburg 

Het weekend afsluiten in het park? Hopelijk wel bij mooi weer, want het is herfst mensen. Mocht je willen luisteren naar live muziek, wandel dan langs Park Lepelenburg met of zonder paraplu. Meer info over het optreden vind je hier.

Meer Utrecht Weekend Tips direct in je mailbox? Schrijf je nu in voor een twee maandelijkse weekend gids met de leukste tips. KLIK!

Weekend Agenda Utrecht

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Tips 18, 19 & 20 oktober

Op woensdagmiddag schrijf ik altijd de Utrecht Weekend Gids. Als ik nu uit het raam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.