Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Tips 20, 21 & 22 september

Deze week is het een mix van tips voor het komende weekend. Lach op vrijdag al je zorgen weg met de Comedy Club bij De Kargadoor. Muziek op zondag bij LE:EN, daarna misschien een lekker hapje eten. Met de kids naar het Snorfestival en zondag beginnen met een relaxte yoga sessie bij Strand Oog in Al. Diverse activiteiten en dus kan het weekend wat mij betreft beginnen.

Comedy Club

Een goed begin van het weekend! De Comedy Club biedt de allerleukste stand-up comedians van Nederland in één wervelende show. Uhm! Nou, dat mag jij op vrijdagavond gaan ervaren. In de gezellig kelder van De Kargadoor, kun je na het bestellen van een biertje plaatsnemen voor de show. Bevalt het niet? Genoeg kroegen en gezellige tapasbarretjes in de buurt. 😉

Vrijdag
Oudegracht 36
Info: facebook.com/events

Yoga bij SOIA

De zaterdag beginnen met een fijne yoga les? Dat kan bij Strand Oog in Al zeker. Bij mooi weer heb je les op het dakterras van SOIA, daarna kun je thee drinken en beginnen aan de dag. De les is toegankelijk voor iedereen, dus crees niet als je nooit een yoga les hebt gevolgd. Aanmelden doe je via: christa@yogavida.nl.

Zaterdag om 11.00
Strand Oog in Al
Info: http://www.yogavida.nl/contactformulier/inschrijven/
Losse les €7,50,-

Live muziek bij LE:EN

Zondagmiddag speelt de Zweedse band The Bland hun eerste show in Nederland. En dan meteen bij LE:EN! Een betere start van een carrière kan ik niet bedenken. De leden van de Zweedse indiepop band ‘The Bland’ hebben elkaar Nieuw-Zeeland ontmoet. Na een tijd besloten om samen verder te gaan en in augustus verscheen hun eerste album. Jij kan zondag luisteren naar vrolijke en luchtige liedjes die een combinatie zijn tussen 60’s invloeden en moderne Indiepop. DJ Splinter draait tussen de optredens door fijne soul/jazz tunes. Tijdens de live sessie kun je Asian fusion borrelhappen bestellen.

Zondag om: 15.15
GRATIS (optreden)
Info: www.facebook.com/events

Snorfestival

Het is weer tijd voor het Snorfestival. Dit keer weer bij de Nijverheid, creatieve broedplaats. Verwacht boeklanceringen, cadeaus, verkoop vintage en kunst. Workshops: ukelele spelen, papiermozaïeken, zeefdrukken en magische trucs leren. Maar ook schminken, jongleren en koorddansen bij Circus Moustache.

Zondag
Entreeprijs: 7,-
Tickets en meer info: www.dewereldvansnor.nl

Meer Utrecht weekend tips

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

Weekend Uittips 6, 7 en 8 december

De goedheiligman is dit weekend het land uit. We kunnen ons helemaal storten op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.