fbpx
Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Tips – 19, 20 & 21 Juli

Het is donderdag en dus tijd voor de weekend tips! De tips staan deze week in het teken van kunst, cultuur en theater. Toffe weekend tips die een leuke beleving garanderen en een hoop gezelligheid. Van mij mag het weekend al beginnen! #zinin 

De Buurt Camping

Het is de vijfde editie van de Buurt Camping. En deze editie is BIG! Vanaf 19 t/m 21 juli in maar liefst zes verschillende parken in Utrecht staat de Buurt Camping met een leuk programma voor iedereen. Denk: een veld vol met kleurige tenten, programma met sport, spel, kunst en cultuur en ruimte voor ontmoetingen. Gezelligheid in Utrecht!

Info: De Buurt Camping 

De Parade

Elk jaar is het genieten van cabaret, muziek, cultuur en lekker eten. En vergeet de zweefmolen niet! Of bak je liever poffertjes? De Silent Disco blijft toch mijn favoriet! Ga je mee op vakantie bij de Parade? !

Info:
Vanaf 18 jaar € 8,50 toegang
Ben je lid van We Are Public? Dan ga je op vertoon van je pas gratis naar binnen.
Parade: vrijdag 19 juli t/m zondag 4 augustus (open vanaf 14.00, behalve op openingsdag)

Brommerbios op Berlijnplein (RAUM)

RAUM programmeert enkele filmavonden inclusief filmdiner in de openlucht, op het Berlijnplein. Deze editie staat in het teken van de stad Beiroet (Libanon). Je kunt voorafgaand aanschuiven bij het filmdiner gehost door Venster, in stijl van de stad van de film die avond.

Info:
Diner (Venster) vanaf 19:00 – €27,50
Film vanaf 21:30 – gratis

Ultieme filmbelevingen in Utrecht Explore Utrecht 2

Doorlopende evenementen in Utrecht

1. ZOMER CONCERTEN

In de kloostertuin worden in de zomer op zondagmiddag zomerconcerten georganiseerd. De Catharijn Classique: klassieken stukken gespeeld door verschillende muziekanten. De nieuwe editie staat in het teken van de huidige expositie ‘Bij ons in de Biblebelt ‘. Neem een kleedje mee naar de tuin en neem plaats. Meer info: zomerconcerten

2. Cirque Moustache

Een kleurrijke en knus circus met jonge artiesten. Laat de kinderen glimlachen en genieten van de voorstelling. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen spelletjes spelen bij de Kinderkaravaan Op sommige locaties worden zelfs workshops gegeven waarbij kinderen kunnen oefenen om een echte circusartiest te worden. Meer informatie over op de website van Cirque Moustache.

Meer Utrecht uittips

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

relaxt-dagje-Utrecht

Dagje Utrecht? Wij geven 4 tips voor relaxte bezienswaardigheden

Als je denkt aan de stad Utrecht dan denk je vast aan de Dom, oude …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy