Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Tips 15, 16 en 17 november

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Wij staan al met één been in het weekend. Dat is het leuke van deze uittips schrijven, de voorpret! We hopen dat jij ook al wat pret hebt door alle tips weer te lezen of op te volgen… Enjoy!

Bier & Vinyl

De Bierverteller op de Twijnstraat organiseert wel een hele leuke en bijzondere proeverij. Kies jij jouw favoriete nummers maar uit de lijst, dan kiest de Bierverteller daar een bijpassend biertje bij. Plaatjes draaien en biertjes drinken. Deze avond kan nu al niet meer stuk! Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan in, mee doen kost 20 euro. I like big beers and I cannot lie!

De Bierverteller, Twijnstraat
Vrijdag: 20.00 – 22.30 uur
Info & Tickets: Bierverteller

Koekoek 030

Koekoek 030 Festival laat de leukste parels van Utrecht zien, op de fijnste en opvallendste spots in de stad. Muziek en kunst is wat de (koekoeks-)klok slaat! Op zaterdag hoor je dansbare muziek van de drie vrienden van Kittiwake en kun je de expo van illustrator Suus Kwee bekijken in Brewpub De Kromme Haring. Op zondagmiddag genieten we van heerlijke country van Jo & The Folk in de Ping Pong Club. Rein Reinier verzorgt hier een expositie gebaseerd op de natuur om ons heen. En de toegang is hartstikke gratis.

Zaterdag Brewpub: 21.15 uur
Zondag Ping Pong Club: 14.45 uur
Info: Brewpub, Ping Pong Club

LE:EN Pubquiz / LE:EN Play

In één van onze favo tenten van Utrecht is er ook heel wat te doen dit weekend. Op zaterdag kunnen jij en je vrienden zich van hun slimste kant laten zien bij de Pubquiz. Ben je de slimste thuis? Je kunt je nog inschrijven! Op de zondagmiddag kun je dan je hersenen thuis laten, de voetjes omhoog en heerlijk genieten van de klanken van Filip y Los Tios Tontos. Of waag jij een dansje op deze upbeat Spaanstalige musica? Het ultieme zondagmiddag gevoel bij LE:EN!

Zaterdag Pubquiz: 14.00 – 17.30 uur
Zondag Play: 15.00 – 17.00 uur
Info & Inschrijven: Pubquiz
Info:  LE:EN Play

Maximus Goes Comedy

Lachend het weekend uit. Bieren van Maximus, met een heerlijk diner en een toffe comedyshow. Als dat geen lekker einde van je weekend is, dan weten wij het ook niet meer. Een kaartje kost 25 euro. Inclusief eten en een glimlach! En maandag dan fris weer op…

Maximus Brouwerij
Zondag: 18.30 – 22.00 uur
Info: Maximus Comedy

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

Header Kerstmarkten Unspalsh Explore Utrecht

Kerstmarkten in Utrecht | De gezelligste tijd van het jaar

Bij mij beginnen de Kerstkriebels al te komen. Besneeuwde straten, warme choco, de geur van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.