fbpx

Utrecht Weekend Tips – 14, 15 & 16 juni

Het weekend staat in het teken van duurzaamheid, kunst en vaderdag. Dit zijn de geselecteerde Utrecht weekend tips voor komende dagen! Happy weekend!

Evenementen in Utrecht

Het is de week van de duurzaamheid. Op de Neude staat weer de kas waar je niet alleen presentaties kunt bijwonen maar ook kunt genieten van een lunch of diner. Deze week ontmoet alle groene initiatieven in Utrecht. Dompel je onder in duurzaamheid en bekijk het programma voor meer informatie over de duurzameweek.

Instock serveert vanaf zaterdag 15 juni t/m woensdag 19 juni elke morgen een heuse SUSTAINABREAKFAST. Dit is een uitgebreid ontbijt bestaande uit Instock Granola met yoghurt en fruit, een vers sapje en een koffie of thee naar keuze voor €8,50 per persoon! Top prijsje en je red ook nog eens voedsel.

Bezoek het Pop-up Museum Oud Amelisweerd met de tentoonstelling ‘Utrechtse Wonderkamers: door de tijd’. Hier zullen de schatten uit de depots van de Utrechtse Kasteelmuseatentoongesteld worden samen met hedendaagse kunst en design.

Pop-Up Diners op bijzondere locaties in Utrecht

Op  zaterdag 15 juni organiseert Meneer Casero een pop-up diner in de Oranjerie van Zuylestein volledig gewijd aan de natuurlijke producten van het landgoed. ​Al in de 17e eeuw was het hip om duurzaam te eten. Wie het zich kon permitteren, kocht een ‘buiten’ om daar in intieme kring te genieten van een maaltijd van verse streekproducten. Leer meer van de geschiedenis tijdens een fantastisch dinner tussen het groen.

Ook kun je nog kaarten krijgen voor De Maaltuin in de Botanische Tuinen van universiteit Utrecht. Ga op ontdekkingsreis door de tuinen, kom meer te weten over Darwin en geniet van een heerlijk diner op een mooie locatie in de botanische tuinen.

Zoek je nog een bijzondere locatie voor vaderdag? Reserveer dan een tafel bij Restaurant De Watertoren Urban Kitchen. Een lunch op hoog niveau met een geweldig uitzicht over de stad.

Nog meer Utrecht weekend tips

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

Food Festival Utrecht-Kookt_Susanne-Sterkenburg-40

Food Festivals 2019 | Overzicht van de leukste Food Festivals in Utrecht

Ja, het festivalseizoen is begonnen! Wat zijn warme avonden toch heerlijk. Nog lekkerder zijn ze, als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy