Doen in Utrecht | uittips

Utrecht Weekend Tips 11, 12 & 13 oktober

De weekend tips voor deze week staan voor je klaar! Vanwege een tropische vakantie ben ik de afgelopen weken niet toegekomen aan het delen van weekend tips. But I’m back! Hier een selectie van leuke weekend uitjes die je niet wilt missen. 

Opening proeflokaal vandeStreek bier 

Het weekend beginnen in het nieuwe proeflokaal van brouwerij vandeStreek? Lekker biertjes, goed sfeertje en bitterballen. Ja, ik vind dat wel prima! Vooral met het herfstweer heb ik wel zin in een donker biertje. Aan entertainment is gedacht, dus veel spelletjes en DJ’s die komen draaien.

Proeflokaal vandeStreek bier
11 & 12 oktober
Klik hier voor meer info!

Metro x Meisjes van de wijn

Meisjes van de wijn komen met de allerlekkerste Torres Wijnen naar Utrecht. Naast het proeven van deze wijnen kunnen de meiden je veel vertellen over wijn. Dus mocht je voor de komende feestdagen wat tips willen, dan ben je op de juiste vrimibo.

Metro Kitchen
11 oktober – 17.00 – 21.00
Klik hier voor meer info!

CARAMBA

De enige echte latin party van Utrecht! Ga jij swingen op tunes uit Mexico en Colombia? Lekker drankje in je handen en de grijze wolken verdwijnen voor een paar uur op dit tropisch feestje.

Film cafe Utrecht
12 oktober – 22.00 – 03.00
10EUR aan de deur
Klik hier voor meer info!

Nog meer feestjes in het Filmcafe? Ja, zeker! Op vrijdag kun je naar Endless Summer.

Pop-up Restaurant SterkWater

Het nieuwe pop-up diner concept SterkWater strijkt neer op Fort Lunet II. Het is het begin van een serie bijzondere pop-up dinners die opduikt bij vele forten langs De Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Lunet II is de eerste locatie. Dit fort, onderdeel van de 4 Lunetten, werd gebouwd rond 1820. Wil meer weten van deze verborgen Lunet? Sluit dan aan bij het belevingsdiner, vanaf donderdag 10 tot en met 13 oktober.

Meer info en kaarten via: Facebook Event SterkWater

Meer leuks voor in het weekend? 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

5x leuke cultuurtips in Utrecht | kunst en cultuur in maart

Het is weer tijd voor 5x leuke cultuurtips in Utrecht van Marit. Maandelijks zal zij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.