Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Guide 27, 28 & 29 september

De laatste week van september! En voor deze week heb ik een drietal leuke pop-up restaurants voor jullie uitgekozen. Je kunt kiezen uit een belevingsdiner op een bijzondere locatie of een familie brunch vol passie. Lees snel verder want het is tijd om het weekend te plannen. Alvast een fijne dagen!

Pop-up Restaurant SterkWater

Het nieuwe pop-up diner concept SterkWater strijkt neer op Fort Lunet II. Het is het begin van een serie bijzondere pop-up dinners die opduikt bij vele forten langs De Nieuwe Hollandse Waterlinie. Fort Lunet II is de eerste locatie. Dit fort, onderdeel van de 4 Lunetten, werd gebouwd rond 1820. Wil meer weten van deze verborgen Lunet? Sluit dan aan bij het belevingsdiner, van 26 september tot en met 20 oktober.

Meer info en kaarten via: Facebook Event SterkWater

Pop-up Diner Karibu

Het pop-up diner bij Karibu verlegd grenzen. Elke maand is het een culinaire beleving uit een ander land. Kom uit je comfort zone en geniet van een vijfgangenmenu gebaseerd op de Zweedse keuken. Meer informatie voor het diner vind je via deze link: www.facebook.com/events

Pop-up Restaurant Ceviche Papi bij Metro 

Ceviche Papi strijkt weer neer bij Metro City Kitchen met een geweldig viergangenmenu. Het menu is geïnspireerd door zijn familie brunches op zondag. Met het menu geeft hij een kijkje achter de schermen. Het gerecht van oma? Ja, die staat natuurlijk op het menu.

Het menu:
Voorgerecht: Pan con chicharron | empanada|sangrecita (Broodje buikspek | Gevuld deegbroodje | Bloedworst)
Tussengerecht: Ceviche de tarde (Coquille | wortel | Quinua)
Hoofdgerecht: Seco con frejoles (72 uur gegaarde shortribs | witte bonen | criolla)
Dessert: Choco cake | lucuma ijs | choco saus

Kaartjes via: pop-up-restaurant-ceviche-papi

Meer Utrecht Weekend Tips 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

Weekend Uittips 6, 7 en 8 december

De goedheiligman is dit weekend het land uit. We kunnen ons helemaal storten op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.