Weekend Agenda Utrecht

Utrecht Weekend Guide 13, 14 & 15 september

Kunstroute  Straatweg

Op zaterdag 14 september zal de allereerste Amsterdamsestraatweg kunstroute plaatsvinden.  Ondernemers bieden 19 kunstenaars ruimte om hun werk te exposeren voor het publiek. Alle deelnemende kunstenaars, die diverse disciplines vertegenwoordigen, zijn actief of wonen rondom de Amsterdamsestraatweg. Verwacht: beeldende kunst, dans en performance arts. De route begint bij Paardenveld en loopt door tot aan de Marnixlaan. Kinderen kunnen creatieve workshops volgen. En bezoekers kunnen muziekles krijgen bij muziekwinkel Dirk Witte.

Amsterdamsestraatweg: Paardenveld tot aan de Marnixstraat
Tijd: 12.00 tot en met 16.00
Gratis
Meer info: website

 

 

Uitfeest en officiële opening De Kargadoor

Zondag 15 september opent De Kargadoor haar deuren tijdens het Uitfeest. Tijdens de viering van het culturele seizoen is het feest voor de officiële opening van de verbouwde foyer en het nieuwe Aksiepodium. De vaste gasten van De Kargadoor zullen de revue passeren. Op het lijstje: Comedyhuis Club, De Komijnen, duo Van Piekeren en jazz van Tweetet. In de Grote Zaal zal Stut Theater een sneak-peek geven van hun nieuwe voorstelling ‘BuitenGewoon’ die dit najaar in première zal gaan. Allen ga naar De Kargadoor!

Oudegracht
Tijd: 13.30 – 18.00
Gratis

Slow Flow Walk

Zondag een paar uurtjes de stad ontvluchten? Thee drinken op een dromerige locatie? In de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug (exacte locatie volgt bij aanmelding) biedt Klanck Mindfulness je een heerlijk ontspannend programma aan. Je wordt op sleeptouw genomen door mindfulness trainer Daniel Versteegh. Daniel is tevens herder in de omgeving en kent de natuur op zijn duimpje. Samen wandelen we langs romantische weides en imposante lanen. Explore Utrecht, mede organisator, loopt ook mee met deze Slow Flow Walk.

15 september
Tijd: 10.30 – 13.00
Meer info: kaartje kopen via deze link
Foto’s door @klanckmindfulness

Meer leuke weekend tips? 

Meer Utrecht Weekend Tips direct in je mailbox? Schrijf je nu in voor een twee maandelijkse weekend gids met de leukste tips. KLIK!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

Weekend Uittips 6, 7 en 8 december

De goedheiligman is dit weekend het land uit. We kunnen ons helemaal storten op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.