Urban Outfitters Explore Utrecht 1

Edgy shoppen bij Urban Outfitters?

Hoera het is zover: de Amerikaanse winkelketen Urban Outfitters heeft de deuren geopend in Utrecht! Na in 2013 een eerste vestiging te hebben geopend in Amsterdam is nu eindelijk ook Utrecht aan de beurt, en hier hebben wij (en met ons een hoop anderen) met smart op zitten wachten!

Urban Outfitters onderscheidt zich van verschillende andere ketens die de stad al rijk is, door de edgy stijl die de kleding en (woon) accessoires uitstralen. Er hangt een creatieve sfeer in de winkel die moeilijk te beschrijven is. Ondanks dat het een bekende keten is met grote winkels, voelt het toch alsof je een boetiekje binnenloopt, waar alles wat je koopt een uniek item is. Nu zal dat misschien wel iets anders worden als er ook een zo dichtbij zit, maar dat weerhoudt ons niet om te gaan snuffelen voor een paar unieke items!

Oudegracht 152-156 | website

Foto’s: Cate Misczuk

Urban Outfitters Explore Utrecht 6

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.