Restaurant FICO Veilinghaven Explore Utrecht Lars Verkroost 2

Uitgebreid lunchen in Utrecht | verrassingsmenu bij Fico

Waarschijnlijk weten jullie onderhand wel dat Fico een van mijn favoriete restaurants is in Utrecht. En uitgebreid lunchen op zondag in Utrecht is een van mijn lievelings tijdsbestedingen. Want daar is een zondag toch voor? Om uitgebreid te genieten van lekker eten en goed gezelschap. Of enkele uren in je eentje tussenuit om op te laden voor een nieuwe week.

Uitgebreid lunchen in Utrecht op zondag

We gaan met z’n allen massaal uiteten op de zaterdag, en de zondag blijft toch een dag dat mensen het liefst thuis blijven. Maar op de zondag is het juist fijn om uiteten te gaan. Waarom niet jezelf laten verwennen met een uitgebreide lunch of diner. Hoef je zelf niets te doen en zodra je thuis bent is de avond geheel vrij in te vullen.

Maandelijks speciaal menu op de zondag

Fico heeft maandelijks een speciaal menu alleen voor op de zondag. Een viergangenmenu met één ingrediënt in de hoofdrol. In maart speelt de truffel de hoofdrol in het viergangenmenu. Maar in april is dat zeer waarschijnlijk de asperge. En mei komt Fico met een viergangenmenu met in de hoofdrol kreeft. Dit kan wel nog veranderen want de mannen zijn druk met brainstormen en vaststellen van de komende menu’s op zondag. Welk ingrediënt ook de hoofdrol heeft, bij Fico zullen ze zeker een bijzonder lekker menu serveren.

Truffel in de hoofdrol

Ik heb ontzettend genoten van het viergangenmenu met de truffel in de hoofdrol. In elk gerecht zit truffel verwerkt of wordt er truffel overheen geschraapt. Heerlijk die luchtige maar zeer smaakvolle schilfers truffel op het gerecht. Ik kan nu natuurlijk elk gerecht gaan omschrijven, maar je moet het zelf gaan beleven. Wel kan je alvast vertellen dat de ravioli hemels smaakt! Wil jij ook uitgebreid lunchen in Utrecht? Dan kan ik je zeker het speciaal menu bij Fico aanraden. Lunchen of dineren bij Fico op zondag is een perfecte afsluiter van de week.

Adres: Veilinghavenkade 14, 3521 AK Utrecht
Telefoonnummer: 030-2966001
Reserveren via:  ficoutrecht.nl

Openingstijden op zondag: 12:00 t/m 16:00

Bij deze restaurants kun je ook uitgebreid lunchen in Utrecht

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.