Toko Mitra

Toko Mitra is een Indonesische toko, waar je ook Indonesische producten kunt kopen. In de Toko kan je ervoor kiezen om daar een Indonesische maaltijd te eten of een take away, lekker voor thuis.

Ik ga vaak naar Toko Mitra, het is een van mijn favoriete plekken voor een lekkere snelle maaltijd. De eerste keer dat ik daar ging eten, was toen ik nog bij de Bijenkorf werkte. Nu vier jaar later ga ik nog steeds met veel plezier naar de toko. Het enige verschil is dat het nu niet in de kelder van de Bijenkorf zit, maar aan de overkant van de straat. Al de jaren dat ik er kom, bestel ik eigenlijk altijd hetzelfde (ik kan gewoon echt niet kiezen, ze hebben echt te veel lekkere dingen om op te noemen!). De laatste keer bestelde ik, net zoals altijd, Nasi Goreng Rames of de Nasi Goreng Rames Speciaal. Het enige verschil tussen deze twee gerechten is de saté, wat bij het ‘speciaal’ gerecht zit.

Wanneer je bij Toko Mitra gaat eten hoef je niet bang te zijn dat je met een lege maag naar huis gaat. De borden zijn goed gevuld, zoals je ook op de foto kunt zien.

Als je een keer overweegt om Indonesisch eten af te halen en je houdt meer van pittig eten, probeer dan eens Toko Indonesia Asli op de Biltstraat.

Contributie door Samantha Wicht van Taste with Sam

Adres: Lange Viestraat 2
Google map hier!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.