Tips zodat jij klaar bent voor de feestdagen

Zijn jullie al klaar voor de feestdagen? Nou, ik zit behoorlijk in de stress want heb nog niets van mijn kerst ’to do’ lijst kunnen afstrepen. Gelukkig hebben we nog enkele dagen de tijd om het allemaal voor elkaar te krijgen. Ben je nog op zoek naar ingrediënten voor het kerstdiner? Een feestelijke outfit voor het kerstfeest op kantoor? Wil jezelf nog voor het einde van het jaar verwennen met een nieuw kapsel of een ontspannen massage? De afgelopen weken hebben we veel tips voor de feestdagen gepubliceerd. En om het nog wat makkelijker voor jullie te maken, zet ik alle tips voor de feestdagen voor jullie in deze verzamel blog op rij. Heb je fijn alles bij de hand en kun je beginnen met het treffen van voorbereidingen voor kerst en oud & nieuw.

Tips om de feestdagen te overleven

De verschillende tips vind je in de volgende categorieën: boodschappen, shopping en ontspanning. Heel veel succes met alle voorbereidingen voor de komende feestdagen. Ik hoop zo een bijdrage te leveren aan een stressvrije voorbereiding en gezellige feestviering. Lets get started!

 • Boodschappen
 • Winkelen
 • Ontspanning
Waar haal je boodschappen voor de feestdagen? We hebben 30+ spots voor boodschappen voor jullie uitgezocht. Maar ik deel graag ook enkele hotspots waar je mooie producten kunt kopen voor de feestdagen. Of om jezelf te verwennen met iets lekkers.

Boodschappen voor de feestdagen in Utrecht

 1. 30+ plekken om boodschappen te doen voor de feestdagen
 2. Vers brood, lekkers en koffie bij District
 3. Familie Van Rijk | Hotspot voor Foodies in Utrecht
 4. Kazerij Stalenhoef | Twijnstraat Utrecht

Brood van de veldkeuken Explore Utrecht 2

Heb je een uitnodiging voor het kerstfeest maar geen leuke outfit in de kast hangen? Eindeloos door de stad struinen voor het perfecte cadeau? De onderstaande lijst kan helpen om het mooiste cadeau in het oerwoud van winkels te vinden. En een outfit shop je nu in de sale!

 1. 5x leuke winkels om een outfit te scoren in Utrecht
 2. 13x cadeauwinkels in Utrecht die je niet mag missen
 3. 5 x duurzaam shoppen in Utrecht
 4. Duurzame cadeaus in Utrecht: 5 bijzondere winkels van Utrechtse bodem

tenue-de-ville modewinkels Explore Utrecht 3

De feestdagen kunnen erg druk en stressvol zijn en dus is het belangrijk om toch wat rust momenten in te plannen. Een goede massage, gezichtsbehandeling of voor het nieuwe jaar een nieuw kapsel. We hebben de beste beauty en relax hotspots voor jullie uitgekozen.

 1. 5 hotspots to glam in Utrecht! Voor een feestelijke make-over
 2. 4 Wellness centra en spa’s in Utrecht voor een ontspannen dagje uit
 3. Relax & Zen voor de feestdagen
 4. Extreme Hair Make-over bij Koep. by Ken
 5. Insta-perfect nails van The Happy Toko
 6. Winterboost | Een bezoek aan Laurent Salon & Spa

Glam up in Utrecht

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.