PD The HM Concert 04 © Sanne Peper

Theater Utrecht presenteert PERMANENT DESTRUCTION – The HM Concert

PERMANENT DESTRUCTION is terug met het tweede deel van hun theatrale concertreeks: The HM Concert. Het concert staat dit keer in het teken van feministisch terrorisme. Theatermaker en performer Naomi Velissariou heeft zich laten inspireren door het werk van de Duitse toneelschrijver Heiner Müller.

Theatraal concert in De Paardenkathedraal

De concertreeks begon met de eerste show: The SK Concert. Waarmee PERMANENT DESTRUCTION door de pers werd geroemd om de gewaagde combinatie van scherpe lyrics, dansbare melodieën en beukende beats.

Voor het tweede deel is het werk van toneelschrijver Heiner Müller ontleed en getransformeerd tot een expressief concert. Het optreden van de pop-up band PERMANENT DESTRUCTION krijgt extra daadkracht door de visuals van fotograaf en beeldend kunstenaar Jan Hoek.

Het gedurfde eindproduct kun je gaan ervaren vanaf 5 tot en met 8 februari 2020, van 21:00 tot en met 22:00 uur, in De Paardenkathedraal in Utrecht!

Dansen op het ritme van pijn

 The HM Concert geeft op radicale wijze uitdrukking aan thema’s zoals:   vrouwenhaat, seksisme en feministisch extremisme. In de huidige tijd is het uiten van negatieve gevoelens niet gewenst. Draait het leven echt om het picture perfect leven?

PERMANENT DESTRUCTION maakt ruimte voor het uiten van lelijke gevoelens door ze weg te dansen op het ritme van muziek. Ga de confrontatie aan met jezelf, wees compromisloos en voel je bevrijd.

Wij van Explore Utrecht gaan het concert beleven en zullen uitvoerig verslag doen via Instagram. Volg ons voor een sneak peek behind the scenes met PERMANENT DESTRUCTION.

Kaartjes (18,-) koop je online | Met de actiecode ‘exploredestruction’ mag je voor een tientje naar binnen! Het wordt nog leuker! Ja ja, want bij The HM Concert hoort ook nog toffe merchandise. Als je een kaartje scoort krijg je op de merchandise nog 50% korting. Bestel hier je PERMANENT DESTRUCTION merch.

ADRES Theater De Paardenkathedraal
Veeartsenijstraat 155, 3572 DD Utrecht
Telefoon: 030-2737300
Language no problem
Concert / performance

PD The HM Concert 03 © Sanne Peper

Meer culturele tips in Utrecht? Check ‘Beleef Utrecht‘ voor weekend tips en updates van aankomende evenementen. 

Advertorial

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.