Smoothie Company

Ik heb me vaak afgevraagd waarom er geen slow juice bar in Utrecht is gevestigd. En nadat ik terug kwam van mijn city trip naar Kopenhagen was ik het helemaal beu. Tijdens mijn city trip was ik vaste klant bij Joe and the Juice, ik heb alle sappen die op het menu stonden geprobeerd. Serieus! Het was een complete detox city trip en ik kwam terug met een verslaving voor lekkere gezonde sapjes. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik op de deur van een leeg pand zag staan dat daar de Smoothie Company zou openen. Er zijn genoeg spots waar je een smoothie kunt krijgen maar een lekkere sap dat is een heel ander verhaal.

De Smoothie Company komt als geroepen! Net op tijd om ons allemaal een duwtje in de rug te geven en aan de smoothies en verse sappen te gaan. Na winkels in Den Haag opende Rotterdam, Amsterdam Noord en Hilversum, komt het concept naar Utrecht. De Smoothie Company is gevestigd aan de Lange Elisabethstraat, midden in het hart van het winkelgebied. Ik check altijd recensies op Facebook! De Smoothie Company heeft goede recensies, een enkeling vermeld dat de smoothies nogal duur zijn. Ik heb zelf nergens goedkope smoothies kunnen krijgen behalve als ik ze thuis zelf maak. Maar we zullen zien.

Kijk even naar het menu, wat zou jij bestellen?

Adres: Lange Elisabethstraat

Google map hier!

Foto van het menu komt van de smoothie company facebook pagina. 

Smoothie Company Explore Utrecht 2 Smoothie Company Explore Utrecht 1

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.