Teds_Explore Utrecht 4

Ted’s All Day Brunch strijkt neer in Utrecht

Hallelujah, onze gebeden zijn verhoord! Ein-de-lijk is er een officiële brunch spot geopend in Utrecht. Ik wacht hier al eeuwen op, zodat ik hier in Utrecht mijn Seks & The City dromen van brunch met mimosa’s kan uitleven. Ted’s serveert niet alleen in de ochtenduren brunch, maar zelfs de hele dag door! Mocht je dus na een heftige nacht pas om 14.00 uur uit je bed kruipen, kun je nog steeds hun signature Eggs Benedict bestellen.

De echte hipsters onder ons kennen Ted’s misschien al uit Amsterdam, waar ze vanaf 08.00 uur de gehele dag brunch en hapjes serveren in Oud-West. De laagdrempelige sfeer en het heerlijke eten van Ted’s heeft nu eindelijk zijn weg gevonden naar ons stadsie. In de schaduw van de Domtoren, aan de Lichte Gaard wel te verstaan! Achter een blauw deurtje waarvan wij heilig overtuigd waren dat alleen hobbits er gebruik van zouden kunnen maken.

Ted’s heeft ervoor gezorgd dat ze alle knusheid en gezelligheid van het pand optimaal benutten, zonder van hun authentieke, rustige interieurstijl af te stappen.

We kunnen niet wachten op onze eerste gezamenlijke brunch date bij Ted’s!

Lichte Gaard 8 | Facebook

Header afbeelding door Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.