stay-okay Explore Utrecht 1

Stayokay opent haar deuren in Utrecht!

Jouw bezoek aan Utrecht’s nieuwste hostel zal zeker meer dan ‘okay’ zijn, met een fantistische locatie en uitzicht over het Neude om het te bewijzen! Deze bruisende locatie maakt het de perfecte plek voor zowel toeristen als vrienden en familie die onze mooie stad komen bezoeken. De Oudegracht is direct om de hoek en de bus en het trein station zijn op een steenworp afstand.

Het Stayokay hostel is zoveel meer dan alleen een toevluchtsoord voor backpackers, reizigers en families op vakantie. Er is hard aan gewerkt om het een openbare ruime voor de gemeenschap te maken. De tweede verdieping is omgetoverd tot een enorm cafe vol funky moderne meubels en een uitzicht over het Neude dat je niet wilt missen. Hier koop je een kopje koffie waar je de hele dag van kan genieten terwijl je werkt. Je kan van een biertje genieten in de bar en een praatje maken met (mede-) reizigers. Voordat Stayokay het pand overnam, was de ruimte eigendom van ABN Amro – and daar kun je nog steeds sporen van zien zoals de oude kluis die nu onderdeel is van een verhuurbare congresruimte.

stay-okay Explore Utrecht 7

Als je al een tijdje in Utrecht woont, weet je dat de komst van dit hostel echt nodig was. Er waren niet veel hostels in de stad –dus de opening van zo’n grote gevestigde naam als Stayokay in het midden van het centrum was een geschenk uit de hemel (onze gasten hoeven niet langer opgestapeld op onze banken te slapen). Nu kun je jouw gasten hierheen sturen – waar de kamers betaalbaar zijn en geschikt voor solo reizigers, grote groepen en zelfs families.

Een van de grootste pluspunten van het Stayokay hostel is hoe modern het is. Na maanden renoveren heeft Stayokay een design dat tijdloos, fris en vrolijk is. Je vergeet bijna dat je überhaupt in een hostel bent. Het café lijkt zo uit een boetiek hotel en de kamers zijn tot in de puntjes gestyled.

Neude 5

Book Stayokay Utrecht

stay-okay Explore Utrecht 6

 

About Cate Misczuk

Cate is een Amerikaanse freelance schrijver, journalist en video producer die Utrecht nu haar thuis noemt. Als zij niet bezig is met de redigeren van de Explore Utrecht.Com site dan gaat ze op pad om de stad te verkennen. Druk met het maken van mooie foto's van Utrecht en altijd opzoek naar nog lekkere bakkie koffie. Cate verhuisde naar Utrecht na een bezoek aan de stad, destijds woonachtig in Amsterdam vanwege haar studie. Ze werd snel verliefd op het laid back gevoel in Utrecht en prachtig kronkelende straatjes. Lees haar avonturen als expat in de stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.