Stach Explore Utrecht 3

Amsterdamse STACH in ons stadsie

Na Yoepz, Spaghetteria en SLA is het nu de beurt aan STACH om Utrecht te veroveren. STACH, de bekende buurtwinkel uit Amsterdam, opent drie filialen in ons stadsie. Ja, dat lees je goed! STACH heeft grote plannen voor Utrecht. Het eerste filiaal komt aan de Choorstraat, midden centrum voor alle haastige shoppers. Het tweede filiaal opent op de Twijn, de oudste straat van Utrecht, voor de hippe yuppen en studenten. Ook de Biltstraat wordt verrijkt met een STACH filiaal. 

Voor degene die zich nu afvragen wat STACH eigenlijk voor winkel is, even een korte introductie: STACH is een eetwinkel met kant en klaar verantwoorde maaltijden van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit maaltijden, maaltijdsalades, soepen, pasta en pizza. Bij STACH kun je terecht voor gezonde ontbijt en lunch opties, snacks and take-away koffie. Het draait allemaal om verse en makkelijke maaltijd opties voor de ‘ik heb het zo druk’ stadsmens. (Oeps, guilty)

De vestiging aan de Choorstraat heeft een vide waar je kunt genieten van een bakkie koffie met uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. Het is een prima plek om even bij te komen van een dagje shoppen of om even na het nuttigen van je maaltijd te werken. De openingstijden zijn ruim, vanaf 8.00 tot 21.00 kan je bij STACH terecht.

Wat je bij STACH moet halen? Ja, sorry dat weet ik nog niet maar daar kom ik snel genoeg achter! Want op enkele meters afstand van mijn huis is de eerste vestiging, in het hoekpand aan de Choorstraat, geopend. Tijdens het openingsfeestje zag ik een heleboel lekkers. Dus aanraders volgen snel. Jullie mogen natuurlijk aanraders voor mij in de comments noteren. Vind ik leuk en handig! (Want ik heb het ontzettend druk ;-))

Openingstijden:
ma – za 08.00 – 21:00
zo 10.00 – 19.00

Adres: Choorstraat 42
Facebook
Website

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.