Smeerboel 2016 – een smerig goed feestje

Terwijl de temperatuur naar een bijna tropisch hoogtepunt steeg, was het feestje bij Smeerboel afgelopen zaterdag toch nog net iets heter! Aan de overkant van het Amsterdam – Rijn kanaal was een ware speeltuin verrezen, waar menig Utrechter zijn weg naar gevonden had.

Smeerboel maakte zijn belofte van ‘spelen voor volwassenen’ meer dan waar. Glitter vloog je om de oren terwijl mensen houten constructies beklimmen, over een waterbaan glijden, twister spelen of gewoon ouderwets helemaal uit hun dak gaan op de muziek.

De muziek brengt je als een tijdmachine terug naar de tijd van MSN-en met je vrienden en schuren op Sean Paul. Al helemaal op de foute deuntjes van FeestDJRuud op het einde van de avond kon iedereen helemaal los gaan. Inclusief opblaasbare Desperados flessen en strandballen. Mocht je liever willen chillen, was dat geen probleem. Er was zelfs een schattige old timer (de auto, niet een persoon) die was omgebouwd tot een jaccuzi! Ultiem genieten dus.

Zoals elk jaar was het weer een smerig goed feestje. Check de video op YouTube. Kom je volgend jaar ook?

s42

Foto’s ©: Lars Verkroost Photography

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.