shoppen op afspraak in Utrecht 1

Private shopping | Shoppen op afspraak bij winkels in Utrecht

We weten dat horecagelegenheden gesloten zijn door het Covid-19 virus, maar ook lokale winkels hebben te maken met omzetverlies. Gelukkig zijn de deuren nog wel open, maar het is voor veel ondernemers onzeker of ze wel deze crisis overleven. Veel lokale winkels passen openingstijden aan en beperken het aantal klanten in de winkel. Wat uiteraard nodig is voor hun en onze veiligheid. Nu we veel thuis zitten, shoppen we veel online. Maar shophouders  bieden nu ook ‘Private Shopping’, shoppen op afspraak, aan. Zo proberen zij in deze tijd van onzekerheid hun hoofd boven water te houden. Maar shoppen op afspraak in Utrecht heeft ook voordelen: meer persoonlijke aandacht en opmaat advies. Gun jezelf een kadoo’tje en gun de kleinere boetiekshops wat omzet in barre tijden. Ga Private Shoppen in Utrecht!

Zelf heb ik al het genoegen gehad om te private shoppen bij een kledingwinkel en wát is dat leuk! Je klopt aan en dan gaat de winkel speciaal voor jou open, de muziek staat aan en de koffie staat klaar. En.. je voelt je voor even een celeb. Private shopping kan nu bij de volgende winkels, neem zelf contact op met de shops voor de mogelijkheden en openingstijden.

Bij de volgende winkels kun je shoppen op afspraak in Utrecht

Vollers 386

Één van de leukste winkels aan de Oudegracht! Wij zijn blij dat we hier nog mogen neuzen tussen de fijne mix aan interieur, lifestyle en fashion artikelen. Check ook hun instagram account waar ze dagelijks de leukste items aan je showen.

Adres: Oudegracht 386
www.vollers386.nl

LIVStores

LIVStores verwelkomt de private shoppers, je kunt een afspraak maken om deze hotspot voor designerlabels te bezoeken. Maar je kunt ook een virtuele wandeling maken door de tijdelijke webshop.

Adres: Twijnstraat 41
www.livstores.nl

Adore Yourself

Deze intieme winkel omschrijft de items in de shop als een combinatie van stoere elegantie hip en trendy met een klassieke twist. Tijdens een private shop sessie krijg je een lekker bakje espresso, persoonlijke aandacht én advies.

Adres: Zadelstraat 9
www.adoreyourself.nl

PDM solo per te

Opzoek naar mooie accessoires om jouw quarantaine humeur op te beuren? Solo per te, -alleen voor jou-, gooien zij de deur voor je open om de mooie shop te komen bekijken buiten de openingstijden.

Adres: Lijnmarkt 14
www.joannepmd.nl

Bern

Verrassende collecties van toonaangevende merken, Bernadette zoekt alles met zorgvuldigheid uit. De nieuwe collectie is op instagram te bekijken, dus zie je iets moois? Maak een afspraak!

Adres: Schotenstraat 8
www.bernmode.com

Daens

Helaas zijn het café, de greenhouse en het hotel van deze conceptstore tijdelijk gesloten, maar Daens gaat speciaal voor jou open als je belt voor een private shopping date. Houd ook hier hun instagram in de gaten voor updates.

Adres: Korte Minrebroedersstraat 13
www.daens.nl

Joline Jolink

Deze dame maakt de mooiste creaties. Op zoek naar iets bijzonders om jezelf blij mee te maken? Go check it out! De quote van modeontwerpster Joline Jolink is misschien wel het meest toepasselijk voor deze tijd: “Rock de toekomst in een tijdloze garderobe.”

Voorstraat 41
www.jolinejolink.com

Header foto’s Joline Jolink door Nicoline Rodenburg

Op zoek naar meer om jezelf mee bezig te houden in deze quarantaine tijden? Bekijk dan ook deze blogs:

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.