Satriale's pizzabar noordwest

Satriales: de beste pizzabar in Noordwest

Als je in Noordwest woont, weet je dat het onvermijdelijk is. Je moet altijd op de fiets springen voor een leuke plek om af te spreken of voor een goede hap eten. Daar komt gelukkig langzaam verandering in. Sinds een tijdje is Gys neergestreken aan het begin van de Amsterdamsestraatweg en nu hebben we ook een heuse pizzabar in Noordwest Utrecht!

Halverwege de Amsterdamsestraatweg, op de Plantage, heeft Satriales in maart haar deuren geopend. Satriales zit in één van de drie panden van het voormalige Utrechtse abattoir, dat ze omgetoverd hebben tot een plek waar je graag met de familie of vrienden eet. Uit de houtoven komen namelijk bijzonder lekkere pizza’s. Een bodem die zijn weerga niet kent, afgetopt met puike ingrediënten zoals vegetarische tonijn of de beste Italiaanse prosciutto, in verrassende combinaties.

Ik ben al drie keer bij Satriales geweest, dus je kan wel nagaan hoe blij ik ben met de komst van deze pizzabar in Noordwest!

Plantage 1b | Website

Openingstijden: maandag – zondag van 16.00 tot 22.00

foto’s Lisa Peters

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

 

About Daniel Maats

Lawyer by day, blogger by night. Daniël is in 2007 in Utrecht komen wonen en wil er nooit meer weg. Zijn eerste blogstapjes zorgden ervoor dat de vonk voor het oogstrelende en verrassende Utrecht definitief oversprong. Met een voorliefde voor alles wat de mens voedt en op de been houdt, of het nu lekker eten, een fles bier of een andere creatieve uitspatting is, struint hij Utrecht af om het met jou te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.