Roost aan de Singel Explore Utrecht 6

Zomerhotspot ROOST aan de singel: braai en bier

Chillen aan de singel

Aan een vers in ere hersteld stukje gracht ligt sinds 1 april een tijdelijk walhalla. Een fata morgana voor liefhebbers van bier in pullen en vlees uit de braai. In het nieuwe Park Paardenveld, strak aan de bocht in de singel, heeft ROOST aan de singel het terras losgegooid.

Roost aan de Singel Explore Utrecht 3

Bier, braai en een toplocatie

Meer heb je toch niet nodig voor een fab-middagje?! Als het zonnetje schijnt, zit het ruime terras al snel vol. Hier heb je de hele dag vol de zon op je bolletje. Reken er maar op dat je het niet bij één pulletje biertje houdt. Een tweede is onvermijdelijk en dan begint je maag ook nog te knorren door de geur die uit de buitenkeuken komt dwarrelen.

Stan & Co staat achter de Zuid-Afrikaanse braai en tovert smikkelwaardige kippetjes of boerenworst op je plankje. Ideale omstandigheden om hier een weekendmiddag aan stuk te slaan.

Wacht niet te lang

Zie jij jezelf al liggen in die zitzak met een pul bier in de hand en een boerenworst tussen de tanden? Grijp je kans, want ROOST is alleen dit jaar tot en met oktober open. Maar… als we zorgen dat het de zomerhotspot van Utrecht wordt, krijgen we volgend jaar misschien een herkansing.

ROOST aan de Singel | Paardenveld 1 | Facebook | Instagram

Open woensdag t/m zondag van 11:00 tot 23:00 uur

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Daniel Maats

Lawyer by day, blogger by night. Daniël is in 2007 in Utrecht komen wonen en wil er nooit meer weg. Zijn eerste blogstapjes zorgden ervoor dat de vonk voor het oogstrelende en verrassende Utrecht definitief oversprong. Met een voorliefde voor alles wat de mens voedt en op de been houdt, of het nu lekker eten, een fles bier of een andere creatieve uitspatting is, struint hij Utrecht af om het met jou te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.