Restaurant Wish list 2015

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar maak ik mijn wenslijst voor 2015 bekend. Welke restaurants zal ik dit jaar bezoeken? Een ding is zeker de lijst wordt steeds langer en dus was het moeilijk om een top 10 vast te stellen. In de lijst staan een aantal nieuwe spots maar zeker ook een paar oude bekende restaurants. Mocht je een geweldige suggestie voor mij of de City Experts hebben voor 2015, laat het ons dan weten. Wij staan altijd te popelen om nieuwe en oude hotspots te bezoeken. Maar voor nu ..

Oeps! Restaurant De Goedheyd stond ook op mijn verlanglijstje van 2014 maar het is me helaas niet gelukt om het restaurant te bezoeken. Gelukkig heeft city expert Lotte dat wel gedaan en zij heeft een review geschreven over haar beleving.

Restaurant Zuiver is het favoriete restaurant van Samantha. Omdat zij altijd zo enthousiast is over Zuiver heb ik het restaurant ook op mijn lijst gezet. En waarom zij zo enthousiast is, dat lees je hier.

Ooh ooh, ik heb zo veel goede recensies gelezen over Podium onder de Dom dat ik aantal keer op het punt stond om te reserveren maar helaas gingen een paar winkelsessies voor 😉

Simple is niet zo eenvoudig! Ik zie mooie creaties op de facebook-pagina van het restaurant en volgens de vele recensies is het heerlijk genieten.

C’est ca werd mij al in 2014 aanbevolen en dus heb ik het restaurant weer op de lijst gezet voor 2015.

Aan Tafel, is weer een restaurant waar ik veel goede recensies van zie langskomen in mijn TL. Werd mij ook aanbevolen door een fijnproever dus vandaar op de lijst voor 2015.

Florent is een paar maanden open en ziet er veel belovend uit. Ik hield van Luce, dus wil ik graag ook dit nieuwe restaurant ontdekken. En te bedenken dat ik om de hoek woon. Shame on me!

Cafe-Restaurant Artz staat al vanaf de opening op mijn lijst. Een aantal goede kennissen bezoeken het restaurant regelmatig en om dit jaar ook mijn ervaring te kunnen bespreken heb ik het restaurant op de wish list gezet.

Elvi is mijn favoriete restaurant! En daarom heb ik met mezelf afgesproken om ten minste een keer per jaar langs te gaan. Elvi biedt een culinaire beleving voor een aangename prijs. Lees mijn recensie over Elvi en over de BIB award 2014.

Jasmijn en ik staat al jaren op mijn lijst maar om een of andere reden vergeet ik steeds het restaurant voor te stellen als ik met vriendinnen uiteten ga. Een van mijn beste vriendinnen woonde een paar straten van Jasmijn en ik en toch hebben we het restaurant nooit bezocht. Dat moet dit jaar dus anders.

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.