Tiger Mama Explore Utrecht 8

Tiger Mama – Proeverij door Azië

Opium out, Tiger Mama in

Fris, vers en happening! Wauw, Opium heeft een beste metamorfose gehad. Waar ik eerlijk gezegd vrij sceptisch tegenover stond. Opium was een van de fijnste plekken van de stad om tot rust te komen. Loungen in de binnentuin, met een glaasje pittige bubbels. Maar nu! Tiger Mama is sexy, stijlvol en superrrr lekker. Dat loungen kan nog steeds, in de tuin, in de sushikelder, in het bargedeelte of in de groene oase. Het interieur is kleurrijk, van industrieel tot pastel, elke ruimte heeft een eigen sfeer en identiteit.

Tiger Mama Explore Utrecht 1

 

Tiger Mama Explore Utrecht 4

10x Azië

De cocktails zijn verrukkelijk, ik begon met een Tiger Mama Martini. Wat een feest voor het oog en voor de smaakpapillen. Daarna werden wij verrast met een 10(!) gangen menu, bestaande uit Aziatische bites. Springrolls, sushi, wagyubeef, pokébowl.. Ga maar door. Dumplings zijn favoriet! We hebben een reis door heerlijk Azië gemaakt. En dat voor 27,50! Ook verwachte ik uit elkaar te ploffen na al die gangen, maar de porties zijn juist en de ingrediënten zo vers, dat de 10 gangen precies goed zijn. Zelfs met twee gangen dessert kon mijn broek nog dicht. En alleen al voor die kokoscrème met pandanmousse kom ik nog eens terug!

Tiger Mama Explore Utrecht 14

Bites aan de bar

Trouwens voor een lekker glas wijn of een stevige gin-tonic kun je ook gewoon terecht. Barhangen is toegestaan! Bestel daar vers gerolde sushi of gestoomde dumplings bij. Genieten! Ik kan de jongens van Opium, en nu Tiger Mama, alleen maar complimenteren met een prachtig en heerlijk concept. Het idee klopt en smaakt goed aan alle kanten! Ik zal niet meer zo sceptisch zijn wanneer eigenaren besluiten het roer om te gooien. Blij verrast!

Tiger mama | Voorstraat 80 | Facebook

Elke dag geopend vanaf 17:00 uur

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.