Restaurant Elvi

Een review over Restaurant Elvi staat al een tijd op mijn to-do lijst! Het is namelijk zeer verleidelijk om dit fijne plekje geheim te houden. Maar omdat het bij Explore Utrecht draait om delen van leuke en fijne spots kan ik het niet langer uitstellen. Dus bij deze een blog waarom Elvi op mijn favorieten lijst staat.

Elvi is gevestigd aan de Jan van Scorlestraat in een zeer trendy en mooie buurt in Utrecht. Het noordelijke deel van de stad is zeer aantrekkelijk voor foodies omdat hier veel nieuwe restaurants, bars en lunchrooms zich vestigen. Je vindt Restaurant Elvi slechts enkele minuten van het Whilemina park.

De eigenaren Victor en Elvira (ElVi) zijn zes jaar geleden aan het culinaire avontuur begonnen en hebben hun restaurant goed op de kaart weten te zetten. De passie voor hun restaurant en gasten merk je aan alles; uitmuntende gastvrijheid, perfecte kwaliteit van het eten en mooie geselecteerde wijnen. ElVi heeft een zeer warme en uitnodigende ambiance en het interieur een eigentijds design. Het is net als thuis dineren, de sfeer is zeer ontspannen.

Bij binnenkomst word je begroet door een zeer vriendelijke gastvrouw. Ze neemt je jas aan en begeleid je naar een tafel voor de avond. De uitstekende culinaire reis kan beginnen! Bij Elvi maakt men gebruik van seizoens- en lokale producten. Je kunt kiezen voor een driegangenmaaltijd of van de kaart bestellen. Het menu is eenvoudig, geen gedoe gewoon lekker eten bereid met passie voor verschillende smaken en oog voor detail. Ook krijg je uitstekende wijn suggesties van de gastvrouw.

Je wordt altijd verrast met een klein voorafje, een risotto bal, een bliny of iets anders lekkers. Ik bestel graag de steak, waarvan elke hap heerlijk genieten is. Bij Elvi heb ik voor het eerst asperges soep geproefd en ik vond het geweldig. Moet wel bekennen dat ik wat huiverig ben om elders asperges soep te bestellen. Wat als…! Mijn favoriete toetje is sticky caramel pudding. Hier heb ik helaas geen foto van want het was binnen een minut op. Dat zegt denk ik al genoeg.

Adres: Jan van Scorelstraat 21 – 23

Google map hier!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.