Beers & Barrels at the Harbour Explore Utrecht 15

Beers & Barrels aan de Utrechtse haven

Bij Restaurant Harbour heb ik ooit mijn eerste oester gegeten. Met een glaasje bubbels ernaast. Toen was het al een mooie locatie. Een ruim, open gebouw met uitzicht over het water. Restaurant Harbour maakte plaats voor Beers & Barrels. Met dezelfde eigenaren, jazeker. En wat een verrassing! Weg met de vis en zeedieren, hier komen de stoere vleesgerechten en robuuste bieren.

Beers & Barrels at the Harbour Explore Utrecht 13

Verrassende metamorfose

De verbouwing werd grondig aangepakt. Nieuw meubilair, een nieuwe uitstraling en een hele nieuwe verdieping. Door de slimmere indeling kun je heerlijk over de haven uitkijken. Er zijn taptafels geïnstalleerd, zoals je misschien kent van de andere vestiging aan de Oude Gracht. Op de eerste verdieping worden verschillende compartimenten gescheiden door glazen wanden, zodat alles licht en open blijft. Het is de perfecte plek voor een feestje! Daar zijn wij bij Explore Utrecht niet vies van, hoor.

De muren zijn versierd met prachtige muurschilderingen. Stoere tekeningen in mooie kleuren, aangebracht door een schilder die overdag tattoo artist is. De draaitafels voor het vinyl staan klaar en de banken zijn voorzien van strakke bekleding. Zie je jezelf al zitten op een luie zondag?

Beers & Barrels ook voor de lunch

Nieuwsgierig geworden? We hebben nog niets kunnen proeven van het menu, maar de green eggs staan al in de nieuwe keuken te pronken. Dat belooft een hoop goeds! De leidingen met bier doorkruisen het hele pand, dus ook dat zit wel snor. In tegenstelling tot de vestiging aan de Oude Gracht kun je hier ook lunchen en overdag een drankje drinken. Een van de eigenaren is razend enthousiast en belooft ons aankomende zomer een zonovergoten terras en een goede sfeer. Hij verzekert ons ervan dat Beers en Barrels een aanwinst is voor de buurt. Ik denk het ook! Daarom gaan we het snel uitproberen. Ga jij ook kijken?

Facebook
Website
Google map

Foto’s door Robert van Walsem

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.