Rabarber Zadelstraat Explore Utrecht 2

Rabarber – Petit Café aan de Zadelstraat

Ik ga in het weekend graag buurten bij een van de gezelligste straten van Utrecht, de Zadelstraat. Waarschijnlijk is dit ook de meest gefotografeerde straat van Utrecht, vanwege het grootse uitzicht op de Domtoren. Waarom ik er zo graag kom? Naast de leuke kleding- en interieurwinkels en bakkerij Theo Blom, voor een middagje ‘home made lemonade’ leuten bij Rabarber.

Tastoe, de huiskamer van de Zadelstraat, is verleden tijd. Daarvoor in de plaats is petit café Rabarber gekomen. Verdrietig? Nou, nee want Rabarber is top! Een frisse nieuwe inrichting met een tegeltjeswand en houten tafels en stoelen. Een vitrine vol met lekkers dat naar je ligt te lonken. Spelletjes spelen, pub quizen, exposities bekijken of genieten van een live optreden door een Singer-Songwriter. Het is allemaal mogelijk bij Rabarber.

Dinsdag is het bakdag en dus staat het eetcafeetje dan bomvol hartige en zoete baksels. Mijn favoriet: cheesecake met extra caramelsaus. Maar de andere baksels kan ik jullie ook aanraden hoor. En bij Rabarber kan je de gehele dag ontbijten. Jaja!

Zo..! Dus waar wachten jullie op?

Adres: Zadelstraat 20
Website
Facebook
Google map

Foto’s door Michaela van the new life beginning

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.