Puha Shop Utrecht

Design shoppen bij de Puha Shop Utrecht

Hou je van unieke producten, waar veel waarde wordt gehecht aan eerlijke materialen en ambacht? Dan zit je bij Puha Shop Utrecht zeker goed. De winkel biedt een podium aan zo’n 70 verschillende upcoming en getalenteerde designers en is te vinden aan de bruisende Voorstraat in de binnenstad van Utrecht.

Wat kan je er kopen? Een heleboel toffe spulletjes, met uiteenlopende prijzen. Naast stijlvolle en originele kleding voor zowel mannen als vrouwen, kan je er ook boeken, tassen, sieraden, kaarten en kunst scoren die je niet snel bij andere winkels tegenkomt. Het is duidelijk dat de eigenaars het assortiment met veel zorgvuldigheid selecteren.

Alles is nét iets specialer en daardoor ook extra leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf te kopen. De merken die in de Puha Shop te vinden zijn, zijn onder meer Qnoop, Studio JUX, Manon Boertien, Marlou Verheijden, Fenny Faber & studio RUIG.

Een van mijn favorieten in de shop is de expositie van illustrator, Marloes Toonen. Mijn vrienden en ik ‘taggen’ elkaar regelmatig over en weer onder de berichten van ‘Dilemma op Dinsdag’, waar Marloes Toonen de illustraties voor maakt. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik de originele expositie zag hangen in de Shop.

Verder ben ik persoonlijk gek op sieraden en ook die zijn verkrijgbaar bij Puha. Van kleine tot aan grote ringetjes, horloges en kettinkjes met hangertjes. Het aanbod is stuk voor stuk uniek, net als alles in de shop trouwens. Loop eens naar binnen, het is echt de moeite waard.

 

 

puhashop.nl | Voorstraat 48, 3512 AR Utrecht

Openingstijden:
Maandag:       13:00 – 18:00
Dinsdag:          13:00 – 18:00
Woensdag:     11:00 – 18:00
Donderdag:     11:00 – 18:00
Vrijdag:           11:00 – 18:00
Zaterdag:        11:00 – 17:00
Zondag:           13:00 – 17:00

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.