Vooraanzicht Puha explore Utrecht

Design shoppen bij de Puha Shop Utrecht

Hou je van unieke producten, waar veel waarde wordt gehecht aan eerlijke materialen en ambacht? Dan zit je bij Puha Shop Utrecht zeker goed. De winkel biedt een podium aan zo’n 70 verschillende upcoming en getalenteerde designers en is te vinden aan de bruisende Voorstraat in de binnenstad van Utrecht.

Wat kan je er kopen? Een heleboel toffe spulletjes, met uiteenlopende prijzen. Naast stijlvolle en originele kleding voor zowel mannen als vrouwen, kan je er ook boeken, tassen, sieraden, kaarten en kunst scoren die je niet snel bij andere winkels tegenkomt. Het is duidelijk dat de eigenaars het assortiment met veel zorgvuldigheid selecteren.

Alles is nét iets specialer en daardoor ook extra leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf te kopen. De merken die in de Puha Shop te vinden zijn, zijn onder meer Qnoop, Studio JUX, Manon Boertien, Marlou Verheijden, Fenny Faber & studio RUIG.

Een van mijn favorieten in de shop is de expositie van illustrator, Marloes Toonen. Mijn vrienden en ik ‘taggen’ elkaar regelmatig over en weer onder de berichten van ‘Dilemma op Dinsdag’, waar Marloes Toonen de illustraties voor maakt. Ik was dan ook heel enthousiast toen ik de originele expositie zag hangen in de Shop.

Verder ben ik persoonlijk gek op sieraden en ook die zijn verkrijgbaar bij Puha. Van kleine tot aan grote ringetjes, horloges en kettinkjes met hangertjes. Het aanbod is stuk voor stuk uniek, net als alles in de shop trouwens. Loop eens naar binnen, het is echt de moeite waard.

 

 

puhashop.nl | Voorstraat 48, 3512 AR Utrecht

Openingstijden:
Maandag:       13:00 – 18:00
Dinsdag:          13:00 – 18:00
Woensdag:     11:00 – 18:00
Donderdag:     11:00 – 18:00
Vrijdag:           11:00 – 18:00
Zaterdag:        11:00 – 17:00
Zondag:           13:00 – 17:00

 

About Nare Hovanisyan

Nare is een freelance-journalist met een grote liefde voor Utrecht. Ze woont sinds kleins af aan, met veel plezier in Utrecht en weet haar weg hier goed te vinden. Het mooiste aan onze stadsie vindt ze de oude straatjes, waar altijd weer wat nieuws te ontdekken valt én natuurlijk de prachtige Dom die overal bovenuit torent. Ze beschrijft de stad als een openluchtmuseum, waar ze nooit op uitgekeken raakt. Ze houdt van lekker eten, muziek, kunst en cultuur. Gewapend met haar camera gaat ze regelmatig op pad om dé hotspots van Utrecht vast te leggen in tekst en beeld. Lees mee en ontdek de stad met haar.

Bekijk ook

Modewinkels Explore Utrecht

5x leuke winkels om een outfit te scoren in Utrecht

Ja, je hebt vast gezien dat de nieuwe collectie al in de winkels hangt te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.