Pop-up Restaurant Utrecht

Drie leuke pop-up restaurants Utrecht | Cechive pappie, Nieuw Utrechts Toneel en Sterkwater

We hebben weer een aantal hele fijne pop-up restaurants in Utrecht! Ceviche Papi, Nieuw Utrechts Toneel en SterkWater bieden alle drie hele fijne concepten aan. Ach, zijn pop-up restaurants niet altijd fijn? Want de gerechten, maar ook de presentatie en locaties zijn vaak spectaculairder dan normaal. Lees je mee? 

Ceviche Papi

De Peruaanse Jean Carlo Chacón opent weer zijn pop-up restaurant Ceviche Papi bij Metro City Kitchen. Na enkele maanden van lockdown en verspoepeling is het weer tijd voor bijzondere gerechten. Met het menu is ook deze keer weer top! Wat je kunt verwachten? Enkele prachtige gerechten met een mooi verhaal. Zoals een Tiradito, het nieuwe sexy nichtje van de Ceviche. ‘Tiradito’ betekent ‘liggend’ in het Spaans. Alle ingrediënten liggen op het bord zodat je precies ziet wat je krijgt geserveerd. Het gerecht bestaat uit een sashimi van zeebaars, met tartaar van inktvis en tijgermelk. Het geheel  knalt van het bord door de mais en avocado die het gerecht verder sieren. En er is heel veel meer tijdens de pop-up restaurant Ceviche Papi. Ga het zelf beleven!

Datum: Zaterdag 5 september 2020
Tijdstip: 19:00 – 23:00
Kosten: € 39,-
Reserveren via: tickets-pop-up-restaurant-ceviche-papi

Adres Pop-up Ceviche Papi
Metro City Kitchen
15 Jaarbeursplein
3521 AM Utrecht

Nieuw Utrechts Toneel

Toneel, muziek en een heerlijk driegangendiner: Het Nieuw Utrechts Toneel biedt het allemaal aan in hun pop-up restaurant met 1,5m afstand. Het liefdesverhaal van Laura staat centraal tijdens de voorstelling. Een vrouw die de liefde van haar leven verliest, maar die nooit vergeet. Al hertrouwd ze wel en krijgt ze vier kinderen. Een van haar kleinkinderen duikt in het geheime liefdesverhaal van zijn oma en vindt een geschiedenis die liever vergeten was. Een spannend liefdesverhaal dat begeleid wordt door een pianist, waarbij je fijn kunt diner op het Berlijnplein.

Datum: 5 t/m 23 augustus 2020
Kosten: € 45,-
Kaartje koop je via: www.nieuwutrechtstoneel.nl

Adres Pop-up Nieuw Utrechts Toneel 
Onder de perronkappen
van het Berlijnplein,
Leidsche Rijn

Foto: Nieuw Utrechts Toneel

Pop-up Restaurant Utrecht
Foto: Nieuw Utrechts Toneel

Pop-up restaurant SterkWater

Het laatste op ons lijstje pop-up restaurants in Utrecht is SterkWater. Ook hier worden verhaal en diner met elkaar verweven en dat op bijzondere locaties langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens deze avonden beleef je de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Niet alleen door de locatie, maar ook in de gerechten, verhalen en live muziek. Je snapt: dat is culinair genieten in een bijzondere setting.

Adres en data SterkWater
20 augustus 2020 t/m 30 augustus 2020, Fort Ruigenhoek
Kosten: €59,95,- (welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee)
Kaatjes koop je via: www.sterkwater.nl

Nog meer belevingen en restaurants in Utrecht? Deze blog vind je vast ook leuk.

  1. Culinair genieten bij nieuw restaurant Céline in Nieuwegein
  2. Bezoek kastelen en buitenplaatsen in Utrecht
  3. Zomers terras van Fort de Batterijen | Explore Utrecht

About Ariela Slakhorst

Utrecht is mijn tweede thuis: de plek waar ik studeerde, werk en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Niet voor niets ben ik al zes jaar lang stapelverliefd op deze stad, want kijk eens om je heen, is er een stad die mooier is? In de toekomst hoop ik er een huisje te scoren, het liefst met een tuin, maar met een fijn balkon mag ook. Ik ontdek nog steeds nieuwe routes om te wandelen, hotspots om te eten en andere gezellige places to be. Het zijn dingen die ik graag met jullie deel, want verhalen vertellen is écht mijn ding. Een liefde die ik graag combineer met mijn liefde voor het mooie Utrecht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.