Pop-up restaurant Utrecht
Pop-up Restaurant Utrecht

Drie leuke pop-up restaurants Utrecht | Cechive pappie, Nieuw Utrechts Toneel en Sterkwater

We hebben weer een aantal hele fijne pop-up restaurants in Utrecht! Ceviche Papi, Nieuw Utrechts Toneel en SterkWater bieden alle drie hele fijne concepten aan. Ach, zijn pop-up restaurants niet altijd fijn? Want de gerechten, maar ook de presentatie en locaties zijn vaak spectaculairder dan normaal. Lees je mee? 

Ceviche Papi

De Peruaanse Jean Carlo Chacón opent op een hele bijzondere datum zijn pop-up restaurant Ceviche Papi. Namelijk op de schrikkeldag  29 februari en bij zo’n bijzondere datum horen bijzondere gerechten. Met het menu Mijn Peru en mijn Nederland zet de chef de aardappel in het zonnetje. Een groenten die niet alleen in Nederland erg geliefd is, maar dus ook in Peru! Wat je kunt verwachten? Denk aan zeebaars met parmezaan truffel, aardappel chips en natuurlijk tijgermelk. Maar ook aan een bijzonder dessert van paarse maïs, zoete aardappel en chicha morada (Peruaans maïsdrankje).

Datum: Zaterdag 29 februari 2020
Tijdstip: 19:00 – 22:00
Kosten: € 39,-

Adres Pop-up Ceviche Papi
Metro City Kitchen
15 Jaarbeursplein
3521 AM Utrecht

Nieuw Utrechts Toneel

Toneel, muziek en een heerlijk driegangendiner: Het Nieuw Utrechts Toneel biedt het allemaal aan in hun pop-up restaurant. Het liefdesverhaal van Laura staat centraal tijdens de voorstelling. Een vrouw die de liefde van haar leven verliest, maar die nooit vergeet. Al hertrouwd ze wel en krijgt ze vier kinderen. Een van haar kleinkinderen duikt in het geheime liefdesverhaal van zijn oma en vindt een geschiedenis die liever vergeten was. Een spannend liefdesverhaal dat begeleid wordt door een pianist en met als afsluiting het diner!

Datum: 11 t/m 28 juni 2020
Kosten: t/m 29 maart early bird: € 40,- Regulier: € 45,-

Adres Pop-up Nieuw Utrechts Toneel 
Onder de perronkappen
van het Berlijnplein,
Leidsche Rijn

Pop-up Restaurant Utrecht
Foto: Nieuw Utrechts Toneel

Pop-up restaurant SterkWater

Het laatste op ons lijstje pop-up restaurants in Utrecht is SterkWater. Ook hier worden verhaal en diner met elkaar verweven en dat op maar liefst vier bijzondere locaties. Tijdens deze avonden beleef je de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Niet alleen door de locatie, maar ook in de gerechten, verhalen en live muziek. Je snapt: dat is culinair genieten!

Adres en data SterkWater
13 februari 2020 t/m 8 maart 2020, Fort bij Abcoude
19 maart 2020 t/m 12 april 2020, Fort Ruigenhoek
21 mei 2020 t/m 31 mei 2020, Fort Nieuwersluis
25 juni 2020 t/m 12 juli 2020, Fort Honswijk

Kosten: €54, 95,- (welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee)

Nog meer restaurants in Utrecht

  1. De Culinaire Top;Millau Restaurants Utrecht
  2. Culinair genieten bij nieuw restaurant Céline in Nieuwegein
  3. Pizza eten in Utrecht: dit zijn de favorieten van Explore Utrecht!

About Ariela Slakhorst

Utrecht is mijn tweede thuis: de plek waar ik studeer, werk en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Niet voor niets ben ik al zes jaar lang stapelverliefd op deze stad, want kijk eens om je heen, is er een stad die mooier is? In de toekomst hoop ik er een huisje te scoren, het liefst met een tuin, maar met een fijn balkon mag ook. Ik ontdek nog steeds nieuwe routes om te wandelen, hotspots om te eten en andere gezellige places to be. Het zijn dingen die ik graag met jullie deel, want verhalen vertellen is écht mijn ding. Een liefde die ik graag combineer met mijn liefde voor het mooie Utrecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.