Pluk de nacht Explore Utrecht 2

Pluk de Nacht | Films kijken in de openlucht

Vrijhaven is het toneel van films in de openlucht voor de vijfde editie van Pluk de Nacht in Utrecht

Films kijken in de openlucht, wij houden ervan! En zijn blij, want het is alweer tijd voor Pluk de Nacht. Op woensdag 1 augustus strijkt het gratis festival – inclusief groot doek, stapels strandstoelen, wat barretjes en ander gezelligs – voor vijf nachten neer op het terrein van de Vrijhaven.

Film, films, filmpjes

Woensdag opent het festival met de film: Denmark. De film werpt een frisse blik op de dromen, wensen en angsten van de Deense jeugd. Als verrassing volgt een surprise short, waarvan de beschrijving tot op woensdagavond onbekend blijft. Woensdagavond is het startsein van een film festival vol met de leukste, beste en bizarste (korte) films. Op donderdag staat de Shorts Night met de film ‘Growing Pains‘ op het programma. De Shorts Night programma zit dit jaar vol met korte films over de ellende van jong zijn. Ook op de andere dagen zijn er korte en lange, nationale en internationale films en documentaires te zien die nog niet zijn uitgebracht in de bioscoop. Check hier het programma van Pluk de Nacht!

Pluk de nacht Explore Utrecht 3

Naast film kun je bij Pluk de Nacht ook terecht voor een feestje, want na de filmavond kunnen je swingen op de leukste deuntjes. Op het terrein is ook genoeg lekkers te kopen, bij de diverse roodtrucks. Dus kom een avondje loungen in een van de vele strandstoelen op het terrein van de Vrijhaven.

Nijverheidsweg 4 | open vanaf 17.00| gratis | plukdenacht.nl

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.