oud en nieuw in Utrecht

Partytime | Oud&Nieuw in Utrecht 2019 – 2020

Champagne, oliebollen en vuurwerk. Aftellen met z’n allen. Typisch oud en nieuw! Heb jij zin in een fijn feestje buiten de deur met NYE? Wij hebben een lekker lijstje voor je gemaakt. Veel keuze in deuntjes om op te dansen, veel verschillende locaties om te proosten. Happy new year!

OUD / 31 december

NYE Festival in Tivoli / Vredenburg

Potverdikkie! Het nieuwe decennium inluiden met deze line-up? De Tivoli does it again. Het legendarische NYE festival, met om klokslag 00.00 vuurwerk dat je kunt bewonderen op de bovenste verdieping. We gaan feestvieren met de Jeugd van Tegenwoordig, dansen in de Silent Disco, Zeroes Heroes bewonderen en raven met Marco V. Er zijn verschillende tickets te verkrijgen, voor vroege vogels die het vuurwerk vanaf de Tivoli willen zien, maar ook voor de thuis-indrinkers zijn er tickets voor na 00.30 uur.  En dan door tot de vroege uurtjes..

21.30 – 06.00 uur
Info & Tickets: Tivoli / Vredenburg

New Years Eve bij Stan&Co

Champagne en vuurwerk! Lekkere hapjes van de Josper-grill en dansen op de lekkerste plaatjes. Live muziek van Sophie Melody & Band, daarna jazzy en funky tunes van de DJ’s. De tickets zijn 50 euro exclusief de drankjes en deze zijn verkrijgbaar aan de bar. Een goed excuus om meteen even een drankje te drinken aan de bar..

19.00 – 02.00 uur
Info: Stan&Co

Film Café Stille Disco & Hutjemutje

Feest bij het Filmcafé! Twee ruimtes, twee smaken. Area 1: De Stille Disco is terug. Lekker meezingen op Hits / Hiphop – Urban / 90’s en Disco! Drie kanalen op je koptelefoon, jij kunt kiezen waar jij jouw oud en nieuw op wil vieren. Je kunt ook je lol op in area nummer 2, daar staat Hutjemutje Disco, House en Techno. Wat is jouw favoriet? Schiet wel op met beslissen, want de kaartjes gaan hard.

Middernacht – 06.30 uur
Info & Tickets: Filmcafé

FluffDisco in EKKO

Glow in the Dark! Blacklight, glowsticks, schmink en verf. Wij maken er een lichtgevend feestje van bij Ekko. Het kleurrijke en visuele extravaganza wordt gesierd door lekkere disco en vuige hits uit de jaren 90, 00 en alle andere fijne throwbacks. Kleur buiten de lijntjes, trek de dansschoenen aan en laat je lekker gaan.

00.30 – 06.00 uur
Info & Tickets: EKKO

Brazilian Carnaval in RumClub

Wieg die heupjesssss, schud de billen. En drink de cocktails. Samba de Janeiro! Sprankelende Cava, spetterend vuurwerk en dampened deuntjes. Waan je in Zuid Amerikaanse sferen bij de RumClub. Streetfood stands, swingende musica en heerlijke cocktails.

20.00 – 03.00 uur
Info & Tickets: RumClub

Bunk: Lourens LeFreak

New kid on the block: Bunk. DJ Lourens LeFreak draait funky plaatjes met een fijne vibe. Funk, soul, jazz, latin. Lourens is een sfeermaker. Begin je avond bij Bunk, neem een drankje, doe een dansje, middernacht vier je elders. Dit is een heerlijk begin van jouw oud en nieuw!

20.30 – 23.30 uur
Info: BUNK

TikTak Festival in Central Studios

Zin in een grootse avond? Het grootste evenement van de nieuwjaarsnacht: TikTak Festival! Niet alleen in Utrecht knallen we met TikTak het nieuwe jaar in, Rotterdam, Amsterdam, Breda doen met jullie mee. In ons stadsie kunnen we losgaan met Bizzey, Ronnie Flex, Girls Love DJ’s en veel andere artiesten. Vunzige Deuntjes dropt de beats in de tweede zaal. Let’s go!

22.00 – 06.00 uur
Info & Tickets: TikTak

NIEUW Jaar vieren in Utrecht

Nieuwjaarsduik bij KeyWest

Waaghalzen, koele kikkers, durfallen verzamelen. Laat die voornemens over je heen spoelen tijdens de Nieuwjaarsduik. Was die kater weg en laat je van je meest frisse kant zien. KeyWest Beachhouse aan de Haarrijnse plas organiseert de jaarlijkse nieuwjaarduik, fris en fruitig 2020 beginnen. De beste wensen!

11.00 – 15.00 uur
Info: KeyWest

Guilty Brunch New Years Edition bij FIG

Of je gooit al die voornemens over boord en gaat nog even lekker verder met het vieren van het nieuwe jaar. Mimosa’s, Espresso Martini, pannenkoeken, Eggs Benedict. Bottomless Brunch. Zondigen is nog nooit zo lekker geweest. Santé!

11.00 – 16.00
Info: FIG

Het team van Explore Utrecht wenst jullie een avontuurlijk, smakelijk en heerlijk oud en nieuw. Al het goeds voor in het nieuwe jaar, dat we weer veel met elkaar mogen ontdekken! Proost!

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.