Rechtbank Ontbijt Explore Utrecht 2

Brunchen met Pasen | 4x brunch spots in Utrecht

Het is al bijna Pasen en als je een beetje zoals mij bent, betekent dat maar twee dingen: paaseieren en brunch. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekken in Utrecht om met Pasen neer te strijken voor een lekkere brunch! (Ik ga er vanuit dat je de paaseieren al hebt geregeld.) Wijze woorden: als je eenmaal een keus hebt gemaakt, reserveer dan snel, mocht het nodig zijn, om een gebroken hart te voorkomen.

Anne & Max 

De deuren van Anne & Max gaan open op zowel 1ste als 2de paasdag vanaf 9:00. De gezellige crew zet de koffie klaar die je bij de paas-plank kunt drinken. Wat ligt er dan op de plank? verschillende soorten brood, hartig en zoet beleg, oeuf en cocotte, griekse yoghurt met fruit en granola. Lekker toch!

Tijm

Een verborgen parel vlakbij het Willem van Noortplein. Tijm is een urban jungle waar je je meteen thuis voelt. Pak een spel uit de kast en maak er een mooie middag van tijdens de paasdagen. Tijm serveert: pancakes en croissants met scrambled eggs met zalm of kaas naar keuze. Bestel daar een mimosa of verse jus bij. Je krijgt zelfs een warme drank. Reserveren kan vanaf 2 personen. Stuur een email naar info@tijmutrecht.nl! Brunch is €15 per persoon.

Karibu

Karibu serveert een brunch buffet bestaande uit veel lekkers, zoals: pancakes, croissants, yoghurt met vers fruit en granola, scrambled eggs, geroosterde tomaten, zwarte bonen, bacon en een veel meer. Buffet is op zondag en maandag vanaf 9.30 tot 15.00. Zorg dat je vroeg bent want reserveren is niet mogelijk. Paas ontbijt / brunch is €15 per person (exclusief drankjes).

The Streetfood Club

Trek je stretch broek maar aan voor deze brunch, want je krijgt korting op alle brunch gerechten! Maar je moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. brunchen van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 16.00
2. neem een snapshot van je gerecht en deel deze op Instagram
3. laat de post zien bij het afrekenen en krijg 50% korting op alle brunch gerechten
Prima tip voor de Goede Vrijdag en Tweede Paasdag toch!

Foto’s Lars Verkroost

About Sophie Boisvert-Hearn

Sophie is een freelance redacteur met een master in Media Studies. Ze komt oorspronkelijk uit Toronto maar heeft inmiddels in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Nu noemt ze met trots Utrecht haar thuis. Behalve eten, denken aan eten en het kopen en bereiden van eten, zijn haar hobbies o.a. reizen en schrijven. Een perfecte dag in Utrecht is voor haar heel veel kofie, een vriend(in) of vier, grote hoeveelheden gebakjes en een wandeling langs Utrecht haar prachtige straten en grachten – met als kers op de taart natuurlijk drankjes op het terras. Weet verrassend veel over kaasstengels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.