Keuken van Thijs Ontbijten Explore Utrecht 2

Ontbijten bij Thijs

Ik kan van niets zo genieten als lekker ontbijten buiten de deur. Tot voor kort dacht ik altijd dat Utrecht niet zo veel te bieden had op dat gebied, maar vandaag bewees de Keuken van Thijs mij het tegendeel! Thijs, in het midden van de bruisende Biltstraat, kenden we natuurlijk al voor zijn heerlijke lunches, catering en de recent geopende ‘De Pieper. Sinds kort kunnen ze ook een goed ontbijt aan hun repertoire toevoegen. Daina en ik besloten langs te gaan om een hapje te proeven!

Samen bestelden we een hele tafel vol, met zowel een zoet als een hartig gerecht. Ten eerste een gepocheerd ei dat vergezeld werd door avocado, bacon en toast van zelfgemaakt brood, wat een bord! Zoetekauwen die we zijn bestelden we ook een stapeltje pannekoekjes, die arriveerden met wat besjes en een klein kannetje siroop. De porties waren royaal en de smaken goed.

Keuken van Thijs Ontbijten Explore Utrecht 5

Samengevat was het een fantastische en smaakvolle start van de dag! Als je op zoek bent naar de perfecte plek om buiten de deur te ontbijten, dit is het. Let wel op: ontbijt wordt alleen geserveerd tot 11.30 uur!

De Keuken van Thijs | Biltstraat 41 | website | facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.