Instock Lunch Header foto

Nieuw: lunchmenu bij Instock

Je zult vast al wel weten van onze liefde voor Instock en hun missie: ze redden producten die anders weggegooid zouden worden door supermarkten en transformeren ze in heerlijke gerechten (check ook onze vorige blogs over dineren en borrelen bij Instock). Dus toen ze ons hadden uitgenodigd om hun nieuwe lunchmenu te checken, accepteerden we maar al te gretig! 

Relaxte sfeer

Alles aan Instock is een uitnodiging om te relaxen: van hun vriendelijke personeel tot hun grote, beschutte terras in het bruisende Lombok en het warme gevoel van binnen dat je krijgt doordat je weet dat je een goed initiatief steunt. We bezoeken Instock op een van de eerste lentedagen van het jaar en mogen genieten buiten op de bank genieten van het zonnetje – een perfect begin!

Heerlijke lunch

Nadat we het nodige geluk hadden uitgedrukt voor het prachtige weer, namen we een kijkje op het menu. Zouden we de shakshuka – gepocheerde eieren in tomatensaus uit het Midden-Oosten – kiezen? De chipotle nachos? Of de gezonde granola?

Uiteindelijk koos ik voor de falafel fattoush en nam Dainahara de vis burrito. De vis burrito was geweldig: sappige gebakken vis met een zoetzure saus en lekker frisse sla. De burrito was zo vullend dat Dainahara maar de helft op kreeg…dus mocht ik ook proeven 😉 We dronken er ook nog een frisse, koude witte wijn bij. Gewoon, omdat het kan.

Als we minder vol hadden gezeten was er meer dan genoeg extra te snacken geweest: bitterballen, viskoekjes, frietjes… In plaats daarvan maakten we een verstandige keus en kozen voor een dessert: een overheerlijke wafel en ‘iets zoets’ – een chocolade en butterscotch muffin. Een heerlijk einde van een fijne maaltijd!

Vleutenseweg 382 | websiteFacebook

Openingstijden: elke dag van 8.30 tot 23.00 uur

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Sophie Boisvert-Hearn

Sophie is een freelance redacteur met een master in Media Studies. Ze komt oorspronkelijk uit Toronto maar heeft inmiddels in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Nu noemt ze met trots Utrecht haar thuis. Behalve eten, denken aan eten en het kopen en bereiden van eten, zijn haar hobbies o.a. reizen en schrijven. Een perfecte dag in Utrecht is voor haar heel veel kofie, een vriend(in) of vier, grote hoeveelheden gebakjes en een wandeling langs Utrecht haar prachtige straten en grachten – met als kers op de taart natuurlijk drankjes op het terras. Weet verrassend veel over kaasstengels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.