Barbeton De Bank

Barbeton opende een nieuw restaurant aan de Adriaen van Ostadelaan afgelopen week.
Slechts een paar dagen open en het terras zit al vol met gasten. Omdat De Bank in het midden van een wijk is gevestigd, is het publiek zeer divers; gezinnen, studenten, zakenlieden, vriend, stelletjes komen allemaal langs om te zien wat Barbeton te bieden heeft.

Het interieur heeft een warm en vintage uitstraling. De kaart van Utrecht op de achterste muur is niet te missen. Zo’n leuke detail! Barbeton De Bank is gevestigd in een gebouw waar eerst een vestiging van de ABN zat en sommige originele details van de voormalige huurders zijn behouden gebleven. De toiletten bevinden zich in de kluis onder het restaurant, de kluisjes zijn er ook nog maar nu met sleutels.

Barbeton De Bank, in tegenstelling tot zijn oudere broer op de Korte Jansstraat, is een restaurant en open tot 23:00 uur. De Bank heeft ontbijt, lunch, diner en snacks op het menu. En Barbeton De Bank heeft natuurlijk ook de beroemde 4 lagen worteltaart op het menu staan. (Dit is het eerste waar naar ik heb gezocht!)

Must-have: worteltaart, huisgemaakte cranberry ice tea en de maaltijd salades.

Prijs: betaalbaar \ redelijk (salade 9.50)

Adres: Adriaen van Ostadelaan 22

Google map hier!

20140810-203036.jpg 20140810-203109.jpg 20140810-203124.jpg 20140810-203139.jpg 20140810-203430.jpg

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.